Roberto Mancini, noul selecționer al Italiei

Mancini este încă antrenor la Zenit Sankt Petersburg. Carlo Ancelotti a refuzat ”squadra azzura”.

 

Fostul internațional Roberto Mancini va fi selecționer al reprezentativei de fotbal a Italiei. Chezășie stau cele două cotidiane de sport din peninsulă, Corriere dello Sport și Gazzetta dello Sport, care au anunțat la unison marea veste. Este o noutate care liniștește puțin masa susuținătorilor sportului-rege după ce Italia a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, contraperformanță înregistrată pentru prima dată în ultimele șase decenii.

[citeste si]

Pleacă de la bogați

Fost jucător de echipă națională, Mancini este sub contract cu unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, Zenit Sankt Petersburg. La echipa din fosta capitală țaristă, Manci l-a înlocuit pe românul Mircea Lucescu.

Mancini, 53 ani, și Zenit se află pe locul patru în campionatul rusesc, cu doar două etape înainte de final. Pe lângă Mancini, pe lista posibililor selecționeri au mai fost, Carlo Ancelotti - care a refuzat, Antonio Conte, aflat la Chelsea Londra, și Claudio Ranieri, care îl pregătește la FC Nantes pe portarul român Ciprian Tătărușanu. Mancini s-a întânit, marți, cu doi foști internaționali ai ”squadra azzura”, Costacurta și Oriali, acum angajați ai federației italiene de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel