Robert Lewandowski a fost decorat cu Ordinul Polonia Restituită în grad de Comandor / VIDEO+FOTO

Lewandowski, desemnat cel mai bun jucător din 2021, peste Messi și Salah, la Premiile The Best FIFA / Sursă foto: Facebook Robert Lewandowski
Lewandowski, desemnat cel mai bun jucător din 2021, peste Messi și Salah, la Premiile The Best FIFA / Sursă foto: Facebook Robert Lewandowski

Robert Lewandowski a fost distins cu Ordinului Polonia Restitută în grad de Comandor „pentru realizări sportive remarcabile, pentru promovarea Poloniei pe arena internațională”.

Ceremonia, la care au participat, printre alții Zbigniew Boniek, președintele Asociației Poloneze de Fotbal, a fost ținută la Palatul Prezidențial. Președintele Andrzej Duda l-a lăudat pe atacantul echipei Bayern München și al naționalei poloneze în discursul său:

„Este un moment foarte important pentru mine că îi pot da, un mare fotbalist, nu numai polonez, ci de valoare europeană și mondială, această înaltă distincție de stat“, a spus Adnrzej Duda.

„Fotbalul este în primul rând un sport de echipă. Ceea ce realizez se datorează antrenorilor, colegilor de echipă, personalului care lucrează pentru toate acestea, precum și familiei (...) Vreau să reprezint cu mândrie țara, indiferent dacă joacă pentru club sau în echipa națională a Poloniei“, a precizat starul polonez, potrivit onet.pl.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel