Ritualuri pentru a atrage BANII și norocul. Secretul din portofelul tău

foto ilustrativ pixabay/ Cum să atragi banii
foto ilustrativ pixabay/ Cum să atragi banii

Portofelul este esențial în atragerea banilor, fiind simbolul câștigului. 

Pentru a atrage banii și norocul în viața ta, există o multitudine de sfaturi care ți-ar pune ordine în finanțe și ar atrage norocul. Se spune că japonezii își schimbă portofelul an de an și au în vedere anumite informații exacte: portofelul să aibă forme regulate și dreptunghiulare, bancnotele să fie aranjate în portofel cu partea superioară în sus, pentru ca sporul banilor să nu plece niciodată de la tine, sortează bancnotele în ordine, aruncă tot ce nu-ți trebuie din portofel (precum bonuri, carduri vechi, expirate), scrie secretele.com. Dacă vei păstra în portofel lucruri inutile, precum chitanțele vechi, bonurile de la cumpărături, ele vor atrage o energie similară cu paguba, oprind banii să vină. 

Se mai spune și că ”banii iubesc tăcerea”, așa că nu te lăuda cu banii tăi, dar nici nu-i câștiga doar pentru a-i avea. E important ca banii să circule, să creeze un flux. Un alt element important în feng shui, care aduce doar rău în viața ta, este invidia: nu vei fi niciodată prosper dacă ești invidios pe cei care au mai mulți bani decât tine. Portofelul nu trebuie lăsat niciodată gol. Chiar dacă nu ai bani, lasă măcar o monedă într-unul dintre buzunare. 

Gânduri și ritualuri pentru noroc de bani

Există și ritualuri și gânduri pe care ți le transmiți tu ție pentru a-ți merge bine. eustiu.com scrie despre aceste practici: 

- ”Unde calcă piciorul drept, acolo calcă și stângul, unde calc eu, acolo și norocul meu”- se spune dimineața, când te trezești, pentru a atrage norocul și banii. 

- “Am atât de mulți bani, încât nu pot să-i număr, ca firele de nisip de pe Pământ, ca apa din râuri, ca stelele de pe cer”- se spune când primești bani și îi pui în portofel. 

Printre ritualuri, se numără, conform sursei citate: când îți iei un portofel nou, pune în el câteva bancnote și pune-l pe pervaz 7 zile, la lumina lunii. În a opta zi, îl iei în palme și spui: ”Frumoasă lună îndepărtată, adu-mi bogăția îndată, fii bună stăpână, mulți bănuți să-mi pui în mână”. Portofelul ar trebui schimbat în fiecare an, pentru prosperitate. Dacă întâmpini dificultăți financiare, trebuie să stropești 7 bănuți, de diferite valori, cu ulei de levănțică (pot fi bănuți din mai multe țări) și să-i păstrezi în portofel timp de 7 zile.

Citește și: Sfaturi din feng-shui pentru prosperitate: Cum să faci să ai mereu bani pentru tot ce-ți dorești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel