Revelion la cabană. Deja nu mai sunt locuri în unele județe

Revelion la cabană - rezervările se fac cu mut imp înainte, ân spceial pentru cabanele de vânătoare ale Direcţiei Silvice.

Toate locurile în cabanele de vânătoare ale Direcţiei Silvice Harghita au fost rezervate de câteva luni pentru Revelion, turiştii fiind atraşi de pitorescul şi liniştea zonelor în care acestea sunt amplasate. Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Harghita, dr. Szabo Istvan, a declarat luni pentru Agerpres că, la fel ca şi în anii precedenţi, primele locuri pentru Revelion s-au ocupat încă din februarie şi martie, iar restul s-au epuizat de la jumătatea anului.

Direcţia Silvică Harghita deţine opt cabane de vânătoare, de mărimi diferite, situate în mijlocul naturii, pe tot teritoriul judeţului. Numărul total de locuri este de aproximativ 100, iar preţul pentru închirierea unei cabane variază între 450 şi 1.200 de lei, în funcţie de capacitatea acesteia. Turiştii care doresc să îşi petreacă noaptea dintre ani în aceste locuri sunt atât din Bucureşti, cât şi din Harghita şi judeţele învecinate, toţi fiind atraşi de peisajele pitoreşti, de liniştea zonei şi de ospitalitatea localnicilor.

În plus, majoritatea cabanelor sunt situate în apropierea unor pârtii de schi şi sunt un punct de atracţie pentru cei care practică sporturile de iarnă. Cabanele Direcţiei Silvice Harghita se închiriază şi în restul anului, în această perioadă existând interes pentru cazare din partea turiştilor care doresc să vină în zonă pentru minivacanţa de 1 Decembrie sau cu ocazia Crăciunului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel