Reprezentanta R. Moldova la Eurovision, gest emoționant pentru Ovidiu Anton

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision, Lidia Isac, a cântat melodia 'Moment of Silence'' a lui Ovidiu Anton, joi, la Stockholm, în spaţiul în care au loc întâlnirile artiştilor participanţi la competiţia din 2016 cu presa.

Iniţiativa, la care au aderat mai mulţi reprezentanţi ai presei şi fani ai Eurovision, a avut loc în ziua în care ar fi trebuit să fie prima repetiţie a României pe scena de la Stockholm.

'Cred că este o idee grozavă să cântăm acest cântec la Stockholm, chiar dacă Ovidiu nu este aici', a declarat Lidia Isac, înainte de a cânta 'Moment of Silence' alături de fani şi jurnalişti.

[citeste si]

European Broadcasting Union - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din lume - a anunţat, pe 22 aprilie, că a început procedurile pentru a retrage TVR calitatea de membru ca urmare a neplăţii unor datorii în valoare totală de 16 milioane de franci elveţieni (14,5 milioane de euro). Astfel, TVR nu va mai putea participa la Eurovision Song Contest 2016. Artistul desemnat să reprezinte România la Eurovision 2016, în urma Selecţiei Naţionale, a fost Ovidiu Anton, cu piesa 'Moment of Silence'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel