Răzbunare în stil columbian: Uribe şi Bacca, ameninţaţi după ratarea penalty-urilor

Columbia - Anglia
Columbia - Anglia

Jucătorii columbieni Mateus Uribe şi Carlos Bacca au fost ameninţaţi cu moartea după ce au ratat la loviturile de departajare.

Columbia a pierdut marţi cu Anglia în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2018.

Unii componenţi ai echipei Columbiei au fost aspru criticaţi pe reţelele de socializare. Ţinta furiei - şi nebuniei - internauţilor au fost Mateus Uribe şi Carlos Bacca, care au ratat loviturile lor de departajarescrie, ziarul elveţian La Tribune de Geneve, care aminteşte că un alt fotbalist columbian, Andres Escobar, a fost asasinat în vara lui 1994 după ce înscris un autogol la Mondialul din acel an.

Deşi a făcut un meci bun, Bacca a fost ameninţat cu moartea. "Mori, Carlos Bacca. Nimeni nu te vrea, să nu te întorci în ţară", a postat un internaut. "Te urăsc, Carlos Bacca, eşti mai rău decât un cancer. Cu cancerul cel puţin poţi să consulţi un doctor şi să ştii ce ai", a scris un alt frustrat.

"Uribe, eşti un rahat, sper că o să mori", a scris un anume Patricio. "A fost ultimul meci al lui Mateus Uribe, acest om este deja mort", a afirmat un aşa-zis suporter.

În Columbia au fost şi voci care s-au ridicat împotriva acestor ameninţări, exprimându-şi indignarea. "Să nu începeţi să le doriţi moartea lui Bacca şi Uribe. Vom repeta ce s-a întâmplat cu Andres Escobar? Asta e Columbia?", s-a întrebat un suporter, pe nume Brayan Sanchez.

Vezi şi: CM 2018: Tabloul complet al ultimelor meciuri

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24