Răsturnare de situație în dosarul Firea-Băsescu

Primarul General, Gabriela Firea,  a afirmat, la emisiunea Q&A realizată de Alessandra Stoicescu  de la Antena 3, că a renunțat la plângerea împotriva lui Traian Băsescu, care a amenințat-o în perioada în care făcea parte din comisia parlamentară pe dosarul  Nana.

"În cadrul medierii nu am ajuns la un consens prin care să retracteze afirmațiile făcute. Nu am avut această situație, în care să exprime un regret. Și atunci, eu eram în cadrul unui interviu și live a apărut informația că dosarul de la Parchet e în situația în care poate fi transmis către instanță, dar că procurorul general a decis să se reia acheta de la zero. (...) Nu vreau să fac niciun fel de catalogare, am o responsabilitate publică, sunt primarul general al Capitalei și nu aș vrea să dau semnale într-un sens sau altul. Dar, personal, pot să spun că acel moment a fost începutul analizei interioare dacă nu cumva ar fi mai bine ca eu sa fac pasul lateral și să îmi retrag plângerea", a spus Gabriela Firea, arătând că preferă să se implice în activitatea la primărie, nu să revină la declarațiile și audierile în acest dosar.

[citeste si]

Întrebată de Alessandra Stoicescu dacă nu cumva Traian Băsescu câștigă astfel bătălia politică, Gabriela Firea a răspuns: "s-a așternut și puțin uitarea și fiecare român și-a făcut propria impresie și nu a mai așteptat cineva un verdict din justiție, el venind atât de târziu; cumva, alte subiecte au devenit mai importante".

Gabriela Firea a depus pe 16 aprilie 2014 o plângere penală în care îl acuza pe șeful statului de la acea dată, Traian Băsescu, de amenințare și șantaj în legătură cu declarațiile pe care acesta le-a făcut în cadrul unei emisiuni televizate.

Fostul preşedinte a ameninţat-o pe Gabriela Firea să stea în banca ei că poate nu-şi mai găseşte soţul acasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel