Răsturnare de situație: Cine a câștigat premiul cel mare la Loto 6/49

Răsturnare de situație legat de românul care a câștigat marelui premiu în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, la Loto 6 din 49, în urma extragerii de joi, 28 iulie. Iniţial, s-a spus că un tânăr de 19 ani din Motru care lucrează ca măturător la o societate de transport, a câştigat la Loto, însă adevăratul câștigător este un pensionar din același oraș, potrivit anunțului haios postat de Loteria Română pe Facebook.

„In chiar prima zi de august a acestui an, cel mai norocos vanator de pokemoni din Romania s-a prezentat la sediul Loteriei Romane, pentru a ridica premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 28 iulie a.c.

Dupa ce mai intai a facut cunostinta cu grila "prietenoasa" de impozitare, jucatorul nostru a descoperit ca cei 6 pokemoni de la Loteria Romana, cunoscuti si sub numele de "numerachu", valoreaza 13.342.674,04 lei.

Ca si fapt divers, marele castigator - care nu a dorit sa isi faca cunoscuta identitatea, este un pensionar din Motru care joaca la Loteria Romana de 50 de ani. Desi acesta este primul mare castig din cariera de jucator, ne-a marturisit ca nu a avut niciodata indoieli in ceea ce priveste corectitudinea jocurilor.

Citește și: LOTO, LOTO 6/49. Numerele câștigătoare de duminică, 31 iulie, 2016. Report de 11,5 milioane lei la Joker

Si ca demonstreze inca o data ca loteria ramane...loterie, iar norocul bate orice formula matematica, el ne-a dezvaluit ca cele 6 numere nu au avut semnificatie personala, ci au fost alese la intamplare din bolul corespunzator din agentie.

Si ca sa va dam raspuns si la intrebarea aflata pe buzele tuturor ("Ce va face cu atatia bani?"), va putem spune ca raspunsul lui a fost unul ce ne-a mers direct la inima: isi doreste sa duca, in continuare, o viata cat mai normala alaturi de familia sa..

Il felicitam si ii dorim sa foloseasca premiul cu multa intelepciune, iar pentru toti ceilalti care abia asteapta un astfel de premiu, va aratam cum arata un bilet castigator la Loto 6/49 si prietenul lui cel mai bun: fila cec de 3 milioane euro!!!", au anunţat reprezentanţii Loteriei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel