Răfuială pentru coroană între Miss Sri Lanka și o altă concurentă, pe scenă. A rămas cu răni la nivelul feței

Pexels
Pexels

Miss Sri Lanka, în vârstă de 31 de ani, a fost surprinsă de reacția unei rivale din concurs, care i-a smuls coroana de pe cap. 

Concursul Miss Sri Lanka s-a terminat cu bătaie. O rivală a câștigătoarei s-a simțit îndreptățită să îi ia acesteia coroana de pe cap. Pushpika De Silva, cea care a fost încoronată, are 31 de ani și este divorțată, acesta fiind motivul pentru care rivala sa a considerat că aceasta nu merită premiul. Concursul a fost transmis în direct la televiziunea națională. 

Caroline Jurie, în vârstă de 28 de ani, care în trecut a deținut titlul de Miss Sri Lanka, a fost cea care a lăsat-o pe actuala câștigătoare fără coroană și cu răni la nivelul feței. „Există o regulă care împiedică femeile care au fost căsătorite și au divorțat să dețină coroana. De aceea iau măsuri și o ofer celei de pe locul 2”, și-a explicat aceasta gestul, scrie The Sun

Coroana s-a prins în părul câștigătoarei în momentul în care a fost luată cu forța de pe capul acesteia. Jurie a oferit coroana unei alte concurente, aflată pe locul 2. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel