Pune usturoi sub pernă: vei fi surprins când vei vedea ce se întâmplă

Pune usturoi sub perna. vei fi surprins când vei vedea ce se întâmplă. Sursa - Pexels
Pune usturoi sub perna. vei fi surprins când vei vedea ce se întâmplă. Sursa - Pexels

Fiecare persoană are în bucătărie usturoi, care este utilizat ca aliment și condiment. În medicina populară este considerat, alături de ceapă, un adevărat medicament, datorită conținutului bogat de vitamine și substanțe minerale.

Pe vremuri, se credea că usturoiul poate alunga spiritele rele. Usturoiul este indispensabil nu numai în bucătărie, ci și în alte zone ale casei, spre exemplu, în dormitor. Unele persoane îl pun chiar  sub pernă. 

Dacă vă decideți să puneți usturoiul sub pernă, nu este nevoie să tăiați cățeii în bucăți. . Cel mai bine ar fi să-l puneți într-o pungă mică din material textil. Usturoiul nu va mirosi, iar lenjeria de pat nu se va murdări

Usturoiul curăța ficatul. Proprietățile usturoiului sunt capabile să elimine toate substanțele toxice prezente din ficat!

Toarnă sare în toaletă: un truc eficient, testat de bunicile noastre, pe care instalatorii nu vor să-l afli

 

Cine ar fi crezut că usturoiul este un aliat al pielii? O face moale și împiedică apariția imperfecțiunilor și a acneei. Un cățel de usturoi sub pernă ne protejează sistemul imunitar. Usturoiul previne simptome precum răceala, durerile în gât, durerile de cap și diverse alte simptome gripale!

Usturoiul ne protejează sistemul imunitar de germeni și bacterii, dar și rănile sau cicatricile pe care le avem!

Un cățel de usturoi sub pernă  combate insomnia, anxietatea și stresul. Mirosul de usturoi este cu adevărat benefic pentru corp și minte și ajută la ameliorarea anxietății și a stresului.

Usturoiul este capabil să ne relaxeze corpul și să-l pregătească pentru somn, ideal pentru cei care suferă de insomnie.

 

Lavete curate, în doar două minute, în cuptorul cu microunde: ai nevoie de o pungă și de câteva ingrediente

Usturoiul este un aliat nu doar al tenului, ci și al părului.  Această plantă îl ajută să crească, făcând firele mai groase și mai rezistente.

Dacă ești răcit și suferi de nas înfundat, usturoiul te ajută. Mirosul de usturoi este capabil să-l îmbunătățească funcția respiratorie.

Un cățel de usturoi sub pernă stimulează circulația sângelui. Usturoiul are capacitatea de a regla și stimula tensiunea arterială. și de a menține valorile scăzute ale colesterolului.

  

Podea strălucitoare și fără pete, datorită unei plante miraculoase: pune câteva picături de ulei esențial în găleată

Usturoiul este un aliat al pielii pe care o o face moale și împiedică apariția imperfecțiunilor și a acneei.

Dacă suferi în mod constant de insomnii, pune câțiva căței de usturoi sub pernă. Dacă ești stresat și nu te poți calma ca să adormi, te salvează usturoiul, care conține fitoncide. Cu siguranță nu vor înrăutăți lucrurile. Dimpotrivă, au un efect calmant.

 

Indicațiile terapeutice ale usturoiului

 

Usturoiul este considerat un ingredient minune încă de pe vremea Egiptului Antic. Acesta era folosit atât pentru gătit, cât și pentru tratarea problemelor de inimă, a răcelii, a gripei și a presiunii sângelui crescut. De asemenea, remediul minune a fost de peste 20 de ani subiectul multor studii științifice, având una dintre cele mai versatile substanțe naturale utilizate pentru a ne păstra sănătoși. Acesta are proprietăți antibiotice care se activează în momentul în care usturoiul este tăiat ori sfărâmat. De îndată ce este absorbit în intestin, corpul elimină prin intermediul plămânilor și a pielii un miros înțepător.

Consumat ca atare, tinctură ori pulbere, remediul minune este recomandat în guturai, răceli, arteroscreloză, boli reumatice, pneumonii, afecțiuni digestive, bronșită cronică, astm, tuse, hupertensiune, febră, infecții bacteriene, paraziți intestinali, hipercolesterolemie, diabet, gută, meteorism abdominal, gastrite și tulburări de ritm cardiac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel