Pro TV, mișcare șoc. Cotimanis, declarația care stârnește controverse

Înlocuirea lui Bebe Cotimanis cu Florin Călinescu în juriul "Românii au talent" este învăluită în mister.

Pro TV a transmis printr-un comunicat de presă că actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat. Cu toate acestea, decizia postului de televiziune pare cel puțin surprinzătoare.

De ce? Pentru că în urmă cu o săptămână, Bebe Cotimanis vorbea despre noul sezon "Românii au talent" și nimic nu prevestea că va fi înlocuit cu Florin Călinescu.

(w670)

"Săptămâna viitoare vom fi la Cluj, pentru „Românii au talent", pe urmă avem Chişinău, Craiova, Iaşi. Avem de alergat 4-5 săptămâni. Jurizăm opt ore pe zi, patru ore pauză de prânz, din nou patru ore pauză seară. Ne-a apucă 12 noaptea. Asta sâmbăta, duminică la fel. Eu n-am mai fost la teatru de multă vreme, acolo sunt ca un spectactor, este o nebunie frumoasă, pentru că avem un popor... Şi voi nu vedeţi tot, pentru că nu se poate da tot la televizor. De-aia invităm mereu publicul. Nu mai scăpam de invitaţi, am venit iniţial cu 10 şi după m-am trezit cu 20, 30", povestea Bebe Cotimans într-un interviu acordat ziarului Adevărul pe 8 octombrie.

[citeste si]

Florin Călinescu a fost invitatul special al Andreei Esca în studioul Știrilor PRO TV, unde a anunțat luni seară în direct că, în această toamnă, va porni în căutarea noilor pretendenți la titlul de cel mai talentat român și va putea fi văzut la masa juriului, la începutul anului viitor, în sezonul cu numărul șase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel