Urmărește emisiunea live


Prepară acasă cel mai eficient detergent pentru îndepărtarea petelor: ai nevoie de bere și bicarbonat

Prepară acasă cel mai eficient detergent pentru îndepărtarea petelor. Sursa - pixabay.com
Prepară acasă cel mai eficient detergent pentru îndepărtarea petelor. Sursa - pixabay.com

Există un agent de îndepărtare a petelor cu adevărat eficient! Dar vestea bună nu se termină aici! Îl poți face singur aproape fără costuri.

Despre ce e vorba? Avem nevoie de bere! Incredibil nu? Vorbim despre cea mai iubită băutură pe timpul verii. Dacă ai cumpărat o sticlă de bere, dar nu ai terminat-o, nu te grăbi să o arunci. Poți să o folosești pe țesături, pentru a elimina petele încăpățânate.

Amestecă berea cu aceeași cantitate de apă gazoasă și toarnă lichidul rezultat direct pe haine. Dioxidul de carbon, prezent în ambele lichide, este eficient pentru îndepărtarea oricărei urme sau reziduuri de murdărie. Apoi spală haina în mașina de spălat sau manual.


Farfuriile și ceștile vor fi din nou perfect albe: metoda originală de curățare

Cu toate acestea, dacă dorești să faci un detergent, pe care să-l ai mereu la îndemână atunci ai nevoie de următoarele ingrediente:

- un pahar de bere, 

- un pahar bicarbonat de sodiu,

- un pahar de apa carbogazoasă,

- o sticlă cu pulverizator.

Berea și bicarbonatul se pun în recipientul pregătit. Așteptați reacția chimică: o spumă înaltă, albă și moale. Când spuma scade, adaugă și apa carbogazoasă.

Închideți sticla, agit-o și pulverizează lichidul direct pe pată. Se lasă să acționeze câteva minute, apoi, cu un burete umed și bine stos, se freacă bine petele.

Clătește zona afectată și așteptați să se usuce la aer, fără a o expune direct la razele soarelui. Această soluție este deosebit de eficientă pe urmele de vin. A vedea e a crede! Cuvânt despre nu numai reciclare!

 

O modalitate ingenioasă de a curăța mașina de spălat de calcar: ai nevoie de un ciorap și o lămâie

Este foarte ușor să scapi de calcarul din mașina de spălat, dacă folosești câteva ingrediente miraculoase din casă! 

Unele gospodine recurg la o modalitate simplă pentru a curăța mașina de spălat de calcar. Potrivit gospodinelor cu experiență, lămâia poate face problemei calcarului, care înrăutățește starea aparatului electrocasnic și dă hainelor un miros neplăcut .

Metoda, folosită de unele gospodine, constă în următoarele: o lămâie se taie în jumătate, apoi pe fiecare jumătate se fac niște crestături. 

Cele două jumătăți de lămâie se pun într-un ciorap, care se leagă bine. Apoi, ciorapul cu cele două jumătăți de lămâie în el se pune în mașina de spălat și se pornește un ciclu obișnuit de spălare. Calcarul va fi eliminat!

 

Dacă faceți acest lucru, toată murdăria va ieși imediat din mașina de spălat. O metodă eficientă! 

Curățarea casei nu este întotdeauna foarte ușoară. Murdăria poate fi oriunde, iar mașina de spălat nu face excepție. Chiar și în mașină de spălat, care pare perfect curată și ordonată, puteți găsi praf și alte reziduuri care vor afecta succesul spălării. Multe gospodine se întreabă cum pot curăța perfect mașina de spălat și să elimine definitiv murdăria?

Evident, există un truc foarte simplu, care poate curăță cu adevărat mașina de spălat. Cu ajutorul acestui truc, veți obține haine cu adevărat curate și parfumate.

Un mod neobișnuit cu care poți învia o orhidee ofilită. Trucul grădinarilor cu experiență a fost dezvăluit

Pentru a curăța mașina de spălat, introduceți niște tablete pentru mașina de spălat vase în cuvă. În primul rând, puneți două tablete pentru mașina de spălat vase în tamburul mașinii de spălat și porniți un ciclu de spălare.

Trebuie să programați o spălare la 60 de grade și să lăsați mașina de spălat să funcționeze atâta timp cât este necesar. După primele zece minute veți observa că apa din mașina de spălat se întunecă ușor. După șaizeci de minute, apa va fi acum complet murdară

În acest moment, mașina de spălat va elimina toată murdăria și nu va trebui decât să așteptați sfârșitul spălării.

Cum să speli puloverele pentru a le menține moi și pufoase: nu folosi niciodată acest produs

La finalul ciclului de spălare, apa va fi limpede și curată, ceea ce înseamnă că mașina de spălat a eliminat toată murdărie. După aceea, puteți spăla hainele fără probleme.

Gospodinele recomandă să folosiți acest truc cel puțin o dată pe lună. În acest fel mașina de spălat va fi întotdeauna curată, iar hainele vor fi perfecte după fiecare spălare. Pur și simplu veți fi uimiți de rezultat și veți recomanda acest truc tuturor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel