Premiile OSCAR 2016: Reguli noi pentru câștigătorii râvnitei statuete

Câștigătorii premiilor Oscar de anul acesta vor putea exprima mai bine ceea ce simt când vor primi râvnita statuetă pentru că Academia de la Hollywood a schimbat regulile, existând opțiunea de a renunța la discursul tradițional de mulțumire adresat familiei, informează Agerpres, care citează AFP.

În cadrul ceremoniei, laureații premiilor Oscar 2016 vor avea dreptul la 45 de secunde pentru a-și ține discursul, însă ei vor preda în prealabil organizatorilor o listă cu numele celor cărora vor să le adreseze mulțumiri: părinți, frați, surori, veri, realizatori sau producători.

Această listă va defila în josul ecranului când câștigătorii își vor primi Oscarul, ceea ce le va permite să se concentreze mai bine asupra a ceea ce au de spus, fără să mai aibă grijă că vor uita pe cineva drag în discursul lor de primire. Această schimbare a fost anunțată luni de Academie, cu prilejul dineului care i-a reunit pe toți finaliștii ceremoniei din 28 februarie.

Anunțarea nominalizărilor pentru ceremonie a suscitat o amplă polemică în ianuarie deoarece nicio persoană de culoare nu se află pe listă, pentru al doilea an consecutiv. Președinta Academiei, Cheryl Boone Isaacs, a făcut luni o scurtă aluzie la această polemică, fără să intre însă în detalii.

Asemeni altor actori, Sylvester Stallone a mărturisit că i-a trecut prin minte să boicoteze ceremonia din cauza acestei lipse de diversitate. 'Sly', 69 de ani, a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar pentru interpretarea sa în filmul 'Creed', regizat de afro-americanul, Ryan Coogler, și în care rolul principal este jucat de actorul de culoare, Michael B. Jordan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel