Premiile MTV Europe Music Awards au fost anulate pe fondul crizei Israel-Gaza

foto: MTV EMA Paris 2023, Facebook
foto: MTV EMA Paris 2023, Facebook

Pemiile MTV în Europa din acest an au fost anulate.

Premiile MTV Europe Music Awards au fost anulate, au spus organizatorii joi, invocând „volatilitatea evenimentelor mondiale” pe fondul conflict în curs în Israel și Gaza, informează Reuters.

Din respect pentru victimele războiului

Sistarea ceremoniei de premiere din Paris, programată pentru 5 noiembrie, la care ar fi trebuit să participe staruri ca Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny și Foo Fighters vine ca un răspuns la ultimele evenimente militare din Israel. „Având în vedere volatilitatea evenimentelor mondiale, am decis că nu pentru a merge mai departe cu EMA-urile MTV din 2023 dintr-o abundență de prudență pentru miile de angajați, membri ai echipajului, artiști, fani și parteneri care călătoresc din toate colțurile lumii către dați viață spectacolului”, a spus un purtător de cuvânt într-un comunicat.

„MTV EMA este o sărbătoare anuală a muzicii globale. Urmărim în continuare evenimentele devastatoare din Israel și Gaza, nu este momentul pentru o celebrare globală. Cu mii de vieți deja pierdute, este o perioadă de doliu. Așteptăm cu nerăbdare să găzduim MTV EMAs din nou în noiembrie 2024.”

Israelul a răspuns celui mai mortal atac din cei 75 de ani istoria prin jurământul de a anihila Hamas, punând întreaga Gaza Cei 2,3 milioane de oameni din Strip sunt asediați și bombardați enclava în lovituri care au ucis mii și au făcut mai mulți peste un milion de fără adăpost.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel