Premieră TOTALĂ la iUmor! Nu le-a venit să creadă CINE urcă pe scenă: "Unde ai plecat, mamaie? Te așteaptă moartea pe acasă" - VIDEO

Actrița Rodica Popescu Bitănescu a făcut show la "iUmor", glumele sale acide devenind virale în social media. 

Replicile actriței Rodica Popescu Bitănescu, invitată la ediția eveniment „iUmor Roast”, s-au viralizat în mediul online, pe Youtube fiind vizualizate deja de aproape 450.000 de oameni. Vedeta a venit cu un moment cu totul special la adresa juraților iUmor, dar și la adresa celor doi prezentatori, Dan Badea și Șerban Copoț.

Una dintre replicile actriței, virală pe TikTok

„Oamenii sunt răi, v-am spus. Mai merg câteodată, seara, spre Teatru, pe jos, și aud așa pe câte unul: – unde ai plecat, mamaie? Te așteaptă moartea pe acasă – Dar și eu: – Bă, dacă nu îți place vârsta mea, să n-o apuci. Hai că i-am zis-o”, este gluma care circulă pe aplicația TikTok, cu sute de mii de vizualizări.

Marea actriță a reușit să îi lase fără cuvinte pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

”Nu poate fi contestată, e una dintre cele mai interesante actrițe pe care le-am văzut!”, a spune Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac a căzut la picioarele Rodicăi Popescu Bitănescu.

”A fost absolut minunată, pe lângă faptul că are mintea la fel de ageră ca la 20 de ani, are o tinerețe extaordinară în gândire! A înțeles dinamica, schimbările, e un om care s-a adaptat fără să se trădeze pe sine! În public au fost puști, care poate nu o știau, dar toată lumea o iubea!”, a spus Mihai Bendeac.

La final, cei trei jurați s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o pe marea actriță. "Bă băiatule, nu există pe pământ așa ceva!", a spus juratul Mihai Bendeac, scrie Click!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel