Podium românesc în Europa

Daniel Crista (Tusnad Cycling Team) a reusit o performanta notabila in acest weekend pentru ciclismul autohton. Riderul de 25 ani s-a clasat pe podium in clasamentul pe puncte din Istrian Spring Trophy (Croatia), competitie la care s-au aliniat la start cele mai valoroase echipe continentale din Europa. 

Aflat la a 56-a editie, concursul din Croatia face parte de un deceniu si din calendarul UCI Europe Tour. Castigatorul din 2016 a fost belgianul Olivier Pardini. 

A fost o cursa interesanta, dificila din cauza vantului puternic, dar frumoasa in acelasi timp. M-am simtit bine si am facut parte din evadare in prima etapa din cele trei ale competitiei. Am fost intr-o evadare in doi care a tinut 120 kilometri, am terminat pe locul secund la o catarare si am batut sprintul intermediar. A fost de altfel si singura evadare din tot concursul. Pentru mine este un pas inainte spre rezultate mari! - a declarat Daniel Crista. 

Toti membrii Tusnad Cycling Team inscrisi la start (Daniel Crista, Andrei Nechita, Eduard Novak, Szabolcs Sebestyen, Vlad Dobre si Nandor Lazar) au terminat cursa. Cel mai bine clasat rutier TCT a fost Andrei Nechita (locul 36), unicul reprezentant al Romaniei la Jocurile Olimpice de la Londra. 

Suntem foarte mandri de Daniel, a dat dovada de un spirit de luptator. Este un rezultat important pentru echipa si pentru ciclismul din Romania– a declarat Eduard Carol Novak, presedintele FR Ciclism si manager al Tusnad Cycling Team.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel