PNL şi USR se acuză reciproc în Camera Deputaţilor. "Puneţi umărul în mod real, nu pe internet" / "Am limitele mele la ipocrizie"

Parlamentul României
Parlamentul României

PNL şi USR îşi trimit săgeţi dure în Camera Deputaţilor. Deputaţii celor două partide se acuză reciproc de ipocrizie. 

Deputatul PNL Pavel Popescu i-a acuzat pe cei din USR că nu contribuie activ la măsurile pe care PNL vrea să le ia şi se mulţumeşte doar cu sloganuri pe reţelele de socializare. Totul după ce Cristina Prună, de la USR, le-a transmis liberalilor să îşi revină şi să nu mai lanseze acuze de la tribuna Parlamentului la adresa PSD, în dauna proiectelor. Aceasta a acuzat PNL şi PSD că reprezintă vechea clasă politică. 

"Nu pot să mă abţin, stimată colegă, pentru că suntem din aceeaşi generaţie, suntem politicieni tineri şi faptul că ne criticaţi aici în Parlament că acuzăm furturile mari care s-au făcut în statul român sub PSD e un lucru deloc îmbucurător pentru mine. Chiar în aceste zile am văzut pe internet un banner mare cu Palatul Parlamentului, cu sigla USR, pe care scrie mare: Fără Hoţie Ajungem Departe. Da, aveţi dreptate! Astăzi în Parlament ne gândim la elevi, la profesori, la medici şi facem ordonanţe pentru ei. Dar în spiritul a ceea ce promovaţi dvs, trebuie să vorbim de tunurile date aici. Pe viitor, vă invit cu toată deschiderea să puneţi umărul cu noi în mod real şi nu populist. Dacă puneţi o siglă, trebuie să şi credeţi. Pentru că da, puteţi să ne faceţi o clasă politică veche, dar aveţi toată datoria de a lupta în mod real şi nu populist, pe internet, când aveţi nevoie de o semnătură", a declarat Pavel Popescu. 

USR a replicat: "Ipocrizie"

"Nu aş fi intervenit, dar am şi eu limitele mele în care pot accepta ipocrizia. M-am uitat 26 de ani după Revoluţie ca cetăţean la politică. Nu eu am făcut USL, nu am devalizat statul ăsta, nu eu am fost cu PSD, cu Ponta, nu eu i-am susţinut din Parlament cum îi susţinea PNL. Ştim cu toţii realitatea! V-aţi întors discursul în ultimii ani pentru că existăm noi. Ar trebui să ne mulţumiţi. Totul era sub tăcere. Am apărut noi, cetăţeni care am intrat în Parlament, şi am arătat asta. V-aţi schimbat discursul pentru că pierdeaţi voturile. Aşa că încetaţi cu ipocrizia asta", a răspuns Cătălin Drulă, deputat USR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel