PNL și PSD, același strateg de campanie

Marii adversari politici, PNL și PSD, au același strateg de campanie. În ciuda adversității declarate și a faptului că sunt principalii competitori pe scena politică, folosesc aceeași strategie pentru alegerile din 2016.

Dovada a fost furnizată de PSD la Comitetul Executiv de marți. Ambele partide fac aceeași greșeală!

Impresionate de câteva mii de oameni care au ieșit în stradă și de alte sute de mii care se manifestă zgomotos pe Facebook, își neglijează propriul electorat pentru a câștiga votul celor "frumoși și liberi".

Partidele recunosc cu voluptate că sunt rele, corupte și au nevoie de reformare, că au trimis edecuri în Parlament, că tot ce au făcut a fost un eșec. Dacă partidele spun asta, alegătorii care le-au dat votul ce să mai creadă? De ce să-i mai voteze, încă o dată,  la anul? Pentru o nouă promisiune? Care e garanția că o vor respecta?

La PNL era de așteptat, în lipsă de mesaj și de lider, dar PSD... Să-și nege istoria, ideologia și fondatorul, pe Ion Iliescu. Mai ales că PCR nici nu mai e o miză, pentru tineri. Iar electoratul care i-a dat de patru ori votul lui Iliescu tocmai este anunțat că a făcut o greșeală!

Încercarea de intrare în grațiile "Pieței" este lăudabilă, în sine. Dar este o prostie, real politic vorbind. Tocmai ăsta este specificul mișcării revoltaților, al curentelor contestatare coagulate de Facebook. Fie își susțin propriile construcții politice, fie votează cu partide/candidați anti-sistem. Dacă vor merge la vot, nu cred că vor vota partidul care a fost (pretinde că mai este) la guvernare, nici pe cel care are președintele. Oricât ar curta ele rebelii, PSD și PNL tot mainstream rămân. 

VEZI ȘI: LIVIU DRAGNEA: "Au fost discuții aprinse în PSD". Culise dezvăluite în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel