Plantele care atrag norocul, dragostea, bunăstarea în casă. Lidia Fecioru, listă

Foto Pexels
Foto Pexels

Lidia Fecioru a vorbit despre plantele care atrag bunăstarea în casă.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre plantele care atrag bunăstarea în casă. „Florile se dăruiesc fără niciun motiv. De pildă, bambusul este foarte bun, pentru că atrage bucuria, prosperitatea şi oferă protecţie şi noroc, ceea ce înseamnă că vor creşte şansele ca dorinţele să se îndeplineasă. Este bine să ne cumpărăm această plantă. Oferă ajutor în dezvoltarea personală şi spirituală. Această plantă poate fi pusă oriunde în casă", a spus Lidia Fecioru.

„Busuiocul aduce dragostea, succesul şi frumuseţea. Această plantă este foarte aromată. Atrage pasiunea. Este şi o plantă antibacteriană. (...) Se spune că trifoiul aduce bani în casă şi oferă protecţie energetică foarte bună. Floarea de trifoi pusă pe frunte îmbunătăţeşte puterea fizică. (...) Lămâiul este foarte bun să-l avem în casă. Este simbolul purificării, al prieteniei. Favorizează înţelegerile”, a spus Lidia Fecioru.

„Orhideea nu doar că este o plantă frumoasă, ci şi uşor de îngrijit. Această plantă simbolizează iubirea. Atrage prieteniile. Oamenii se simt bine când primesc această plantă. Este un cadou minunat pentru cine îşi doreşte să aibă copii”, a mai zis Lidia Fecioru. „Rozmarinul creşte puterea de concentrare şi te ajută să te odihneşti mai bine. Este bine să o punem în dormitor”, a mai spus Lidia Fecioru.

„Toate plantele norocoase stau în sufragerie, pentru că acolo petrecem cel mai mult timp. Există şi mâna Maicii Domnului pe care o putem pune în sufragerie. Se spune că în sufragerie este bine să punem o plantă care atinge tavanul. Feriga rezistă în baie”, a mai spus Lidia Fecioru.

Ficusul este o plantă care elimină energiile negative din casă: „Aduce armonie, creează o stare de liniște, îndepărtează stresul”. 

Citește și: Sigur nu știai următoarele lucruri despre zodia ta! Te pot ajuta în carieră

Obiecte care aduc noroc

Pe de altă parte, sunt și obiecte care aduc noroc. Tablourile cu simboluri precum un bătrân, o pasăre Phoenix, o cascadă, un curcubeu sunt recomandate pentru a atrage norocul și bogăția, potrivit Lidiei Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel