Pe Cove îl știe o țară întreagă, însă actorul nu este singura celebritate din familia sa

Pe Cove îl știe o țară întreagă, însă actorul nu este singura celebritate din familia sa.  

Sora lui Gabriel Coveșeanu este actriță la Teatrul Excelsior și are în spate o poveste de viață formidabilă.

Mihaela Coveșeanu vorbește, în exclusivitate pentru Spectacola, despre carieră, viața de familie și amintirile din copilărie pe care le are alături de fratele său. 

„Cocoşelul neascultător”, o poveste scrisă și pusă în scenă acum mai bine de o jumătate de secol de maestrul Ion Lucian, a revenit pe scena Teatrului EXCELSIOR, prilej pentru a o revedea în rolul principal pe actrița Mihaela Coveșeanu și pentru a o invita la un interviu despre emoțiile de pe scenă și de dincolo de ea. 

Mihaela Coveșeanu, interviu pentru Spectacola.ro:

SPECTACOLA: Deși ești și muzician și... contabilă, oamenii te cunosc ca actriță. Iar rezonanța numelui tău duce, inevitabil, către fratele tău, actorul Gabriel Coveșeanu. Cât de des răspunzi la întrebarea „ești sora lui...”? Te deranjează comparația? Te ambiționează? Te amuză?

Mihaela Coveșeanu: Foarte des mi se întâmplă ca atunci când îmi spun numele, oamenii să se uite la mine o secundă-două și să mă întrebe: „Sunteți soția?” Iar atunci răspund, evident, „Nu, sunt sora!” Nu mă deranjează lucrul acesta, din contră, sunt mândră de fratele meu, de realizările lui și de faptul că este cunoscut de o țară întreagă.

SPECTACOLA: Printre cele mai dragi amintiri împreună cu fratele tău sunt vacanțele la bunici și reprizele de fotbal... în sufragerie. În copilărie, ai fost o prințesă războinică sau una delicată? 

Mihaela Coveșeanu: Da, e adevărat! Jucam fotbal în sufragerie, împreună cu Gabi și spărgeam bibelourile mamei. Nu am fost deloc delicată, și chiar dacă sunt mai mică decât fratele meu, în copilărie eu eram cea „rea”, eu săream la bătaie. Deci eram tare războinică. Când plecam cu părinții în concediu era „scandal” pe locul din mijloc al banchetei din spate a mașinii. Evident că eu câștigam, pentru că tata îi spunea lui Gabi: „Las-o, mai, să stea ea, ca până ieșim din București, adoarme!”. E adevărat că dormeam în mașină tot drumul. 
 

Interviul integral pe SPECTACOLA.RO! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel