EXCLUSIV  Paula Seling și Iuliana Tudor, interviu de senzație la DC News

Bogdan Cotigă / 07 sep 2018 / 22:56 Salveaza PDF Comentarii
Iuliana Tudor si Paula Seling
Descriere foto: Iuliana Tudor si Paula Seling

Realizatoarea TV Iuliana Tudor și cunoscuta cântăreață Paula Seling au acordat un interviu în exclusivitate la DC News. 

Interviul poate fi vizionat pe site-ul DC News, în cadrul acestui articol, cât şi pe YouTube.

Vedeta TVR Iuliana Tudor și cântăreața Paula Seling - care a reușit performanța de a se plasa pe cel mai bun loc dintre participanții români la Eurovision - vin la DC News să povestească din culisele vieții lor de succes.

 

 

Paula Seling, o artistă de renume

Paula Seling este o cunoscută artistă interpretă, personalitate TV, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio, și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, sezonul 1. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

Paula Seling a cântat la pian de la vârsta de 6 ani, studiind la "School of Performing Arts" cu Mariana Tilca. La vârsta de 10 ani, ea a început să cânte în corul școlii, devenind în curând un solist, iar la vârsta de 15 ani, ea s-a alăturat unei trupe, "Enders".

Iuliana Tudor, o vedetă de succes

Face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „O dată-n viaţă".

Iuliana Tudor este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producţii, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

Povestea ei a început pe 16 iunie 1977, iar în cei 34 de ani, Iuliana a strâns amintiri pentru o viaţă, pilde care, în timp, au construit un om frumos, o personalitate fascinantă.

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia - Folclor, Maria Tănase, precum şi Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

Premiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment O dată-n viaţă. Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24