EXCLUSIV  Paula Seling și Iuliana Tudor, interviu de senzație la DC News

Iuliana Tudor si Paula Seling
Iuliana Tudor si Paula Seling

Realizatoarea TV Iuliana Tudor și cunoscuta cântăreață Paula Seling au acordat un interviu în exclusivitate la DC News. 

Interviul poate fi vizionat pe site-ul DC News, în cadrul acestui articol, cât şi pe YouTube.

Vedeta TVR Iuliana Tudor și cântăreața Paula Seling - care a reușit performanța de a se plasa pe cel mai bun loc dintre participanții români la Eurovision - vin la DC News să povestească din culisele vieții lor de succes.

Paula Seling, o artistă de renume

Paula Seling este o cunoscută artistă interpretă, personalitate TV, compozitoare, fostă realizatoare de emisiuni radio, și jurată în cadrul competiției muzicale internaționale X Factor, sezonul 1. Împreună cu Ovi, ea a reprezentat România la Concursul Muzical Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a.

Paula Seling a cântat la pian de la vârsta de 6 ani, studiind la "School of Performing Arts" cu Mariana Tilca. La vârsta de 10 ani, ea a început să cânte în corul școlii, devenind în curând un solist, iar la vârsta de 15 ani, ea s-a alăturat unei trupe, "Enders".

Iuliana Tudor, o vedetă de succes

Face audienţe-record pentru Televiziunea Română. Este primul om de televiziune care reinterpretează folclorul, promovând varianta proprie în cadrul show-ului „O dată-n viaţă".

Iuliana Tudor este atât profesionistul de televiziune care ţine în mâini destinul unei mega-producţii, cât şi femeia distinsă care-şi cântăreşte bine fiecare apariţie în mass-media.

Povestea ei a început pe 16 iunie 1977, iar în cei 34 de ani, Iuliana a strâns amintiri pentru o viaţă, pilde care, în timp, au construit un om frumos, o personalitate fascinantă.

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat recomandând-o pentru superproducţii: Teledonurile TVR, Festivalurile Cerbul de Aur, Mamaia - Folclor, Maria Tănase, precum şi Gala TVR 50, România din suflete, Premiile TVR Internaţional şi Gala Crucea Roşie fiind doar câteva dintre proiectele care au avut-o în prim-plan.

Premiile venite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment O dată-n viaţă. Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel