Patronul lui Kayseri, PEDEAPSĂ pentru arbitrul care i-a mâncat meciul cu Galata

sumudica
sumudica

Șumudică a reacționat nervos după meciul retur cu Galatasaray, pierdut cu scorul de 3-1 pe teren propriu. Acesta s-a plâns de arbitraj imediat după meciul cu Galata. 

Nici reacția președintelui lui Kayserispor, Erol Bedir nu a întârziat să apară. Acesta cere o pedeapsă aspră pentru arbitrul care a validat golul din off-side al celor de la Galatasaray. 

„Chiar și un copil de 7-8 ani a văzut că primul gol a fost din off-side. Cum va fi arbitrul pedepsit? Îi vor da două-trei săptămâni de odihnă”, a declarat Erol Bedir, potrivit sozcu.com.tr.

Cum a comentat Șumudică

„La noi, fiecare atac era cartonaș galben, la ei nu se dădea nimic. Nu se poate așa ceva, nu e posibil, un off-side de un metru. Ce să mai jucăm? Nu s-a făcut nicio greșeală în favoarea noastră. Noi mereu am câștigat pe teren, uitați-vă la reluări ce offside a fost! Cum nu a văzut? E cel mai bun arbitru din Turcia. Vreau să mă respecte! Atâta tot, toată țara a văzut ce s-a întâmplat în seara asta", a declarat Șumudică după meci la interviul pentru BeIn Sports.

Galatasaray a urcat pe locul 2 în campionat, cu 38 de puncte, la un punct de liderul Bașakșehir. Kayserispor a coborât pe locul 6, cu 30 puncte, la egalitate cu Trabzonspor și Goztepe - adversarul lui Șumudică în următoarea etapă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel