Partidul România Unită, mișcare surpriză: A fuzionat cu Partidul Românilor de Pretutindeni

Partidul România Unită a fuzionat prin absorbţie cu Partidul Românilor de Pretutindeni, anunţă reprezentanţii PRU într-un comunicat, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, Partidul Românilor de Pretutindeni (PRP) are aproximativ 10.000 de membri organizaţi în 10 filiale judeţene şi 15 filiale în afara graniţelor ţării.

Împreună devenim o forţă care va readuce valorile româneşti pe primul loc - de la capitalul autohton, până la zona spirituală a acestui popor. Noi am înfiinţat un partid care să fie o voce puternică a românilor plecaţi în străinătate şi care îşi doresc să revină în ţară, dar care, din păcate, nu au foarte multe opţiuni la întoarcerea acasă. Împreună, alături de Partidul România Unită, ne vom recăpăta cu toţii încrederea în forţele proprii şi vom munci pentru acelaşi ţel comun: reformarea României, a declarat preşedintele PRP, Emanuel Sorin Cioacă.

Bogdan Diaconu, apel către formațiunile "cu adevărat românești"

Liderul Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, a spus că PRU este mai puternic şi a făcut un apel către alte formaţiuni "cu adevărat româneşti" să i se alăture.

Ne bucurăm că prietenii noştri din Partidul Românilor de Pretutindeni au ales Partidul România Unită. Suntem acum mai puternici, într-adevăr, iar mesajul nostru, spus clar şi româneşte, se va auzi de-acum şi mai bine: e timpul să spunem stop oricărui demers antiromânesc, e timpul să readucem în prim plan valorile acestui neam şi ceea ce ne defineşte ca popor. (...) Partidul România Unită s-a întărit. Este un moment în care le pot spune şi altor formaţiuni cu adevărat româneşti că ni se pot alătura, ca să facem împreună politica neamului românesc!, a afirmat Bogdan Diaconu, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel