Papa Francisc vine în România. Un concert a fost anulat

Concertul Orchestrei Naționale Radio, programat vineri, 31 mai, la Sala Radio, se anulează. În contextul vizitei Sanctității Sale, Papa Francisc, în România, străzile adiacente Sălii Radio vor fi închise traficului la data menționată.

Evenimentul va fi programat la o dată ulterioară - în cursul stagiunii 2019-2020 - și va fi anunțat la momentul respectiv.

Spectatorii care au achiziționat bilete la concertul din data de 31 mai vor primi contravaloarea biletelor achitate astfel:

- Persoanele care au achiziționat de la casa de bilete a Sălii Radio (Str. General Berthelot, nr. 60-64) se pot prezenta între 28 și 31 mai 2019, între orele 13-19, pentru a obține contravaloarea biletelor;

- Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul www.bilete.ro și doresc să recupereze contravaloarea biletelor achiziționate (fără taxele de curierat sau de transfer bancar - conform condițiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face între datele de 28 mai - 11 Iunie 2019, prezentând biletele achiziționate și codul comenzii de bilete la casieria www.bilete.ro, situată pe Calea Griviței nr. 143, București, Sector 1 - în incinta Hotel Ibis Gara de Nord;

- Persoanele care sunt în imposibilitatea de a ajunge sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier/poștă la sediul Bilete.ro (până la dată de 11 Iunie 2019 - dată la care biletele trebuie să ajungă în sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnandu-se în contul indicat de persoană care a achiziționat biletele.

- Dacă ați achiziționat bilete prin modalitatea de plata și livrare E-bilet, comanda va fi procesată în decursul acestei săptămâni, urmând să primiți contravaloarea biletelor în contul în care au fost achitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel