Palada: Liiceanu și-a bătut joc de Pora și Tapalagă

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, atrage atenția că Gabriel Liiceanu, "cel mai foarte genial intelectual, a crezut că le face un compliment" lui Dan Tapalagă și Andreei Pora, când, de fapt, "ăsta nu e compliment, asta e deja calomnie și cade sub incidența Codului Penal al lui Predoiu". 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a scris, pe pagina de socializare: “Ia să vedem noi, să studiem mai îndeaproape, să căscăm ochii cu rigoare: care e Pora și care e Tapalagă? Că zice-se ca i-ar fi desenat Durer, bre. Știți, uneori gura intelectualului adevăr grăiește”.

Mirel Palada a adăugat că “Pentru cei dintre voi atomici și recenți care nu decelați ironia mordantă și chiar mușcătoare, să vă explic ca la ingineri și ca la analiștii politici care nu cunoaște artă și istorie. Cel mai foarte genial intelectual a crezut că le face un compliment. Când de fapt Durer a ilustrat o temă mitologică/ biblică foarte actuală pentru vremurile lui medievale, cei patru cavaleri ai Apocalipsei, adică Moartea, Foametea, Razboiul și Ciuma. Ups. Stai așa, că asta nu e compliment, asta e deja calomnie și cade sub incidența Codului Penal al lui Predoiu. Trădaaaareee!”.

Gabriel Liiceanu a publicat, miercuri, un articol în care scrie că Andreea Pora și Dan Tapalagă sunt precum "Cavalerul lui Dürer".

[caption id="attachment_418891" align="aligncenter" width="1942"] Foto: theheartthrills.files.wordpress.com[/caption]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel