Organizatorii au oferit detalii despre preparatele culinare destinate vedetelor. De mai bine de 20 de ani de meniu se ocupă marele maestru în arta culinară, Wolfgang Puck. Nici anul acesta, surprizele culinare nu lipsesc din meniul petrecerii.
„Anul acesta avem orez smarald, care este cu adevărat special, este prima dată când îl aducem şi l-am cumpărat din China. Apoi mai avem şi alte preparate precum macaroane cu brânză, crab de Alaska, homar", a relatat Wolfgang Puck, potrivit Digi 24.
În meniu sunt incluse nu mai puţin de șapte feluri de mini-gustări, un bar cu sushi, somon afumat, cartofi copţi cu caviar, supă de mere şi ţelină cu trufe negre, supă rece de migdale şi vită Kobe. Cele mai fine băuturi, precum vin „Red Carpet Reserve", „Gold Standard Reserve", Chardonnay de colecţie şi şampanie Piper-Heidsieck vor însoți preparatele demne de un ospăț regal.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News