OSCAR 2016: Meniu fabulos la petrecerea de după decernarea premiilor

Un adevărat festin îi așteaptă pe cei 1.500 de invitaţi care vor fi prezenți la „Governors Ball/Balul Guvernatorilor,", respectiv petrecerea oficială organizată după mult așteptata Gală a decernării premiilor Oscar 2016, care are loc în această noapte la Los Angeles.

Organizatorii au oferit detalii despre preparatele culinare destinate vedetelor. De mai bine de 20 de ani de meniu se ocupă marele maestru în arta culinară, Wolfgang Puck. Nici anul acesta, surprizele culinare nu lipsesc din meniul petrecerii.

„Anul acesta avem orez smarald, care este cu adevărat special, este prima dată când îl aducem şi l-am cumpărat din China. Apoi mai avem şi alte preparate precum macaroane cu brânză, crab de Alaska, homar", a relatat Wolfgang Puck, potrivit Digi 24.

În meniu sunt incluse nu mai puţin de șapte feluri de mini-gustări, un bar cu sushi, somon afumat, cartofi copţi cu caviar, supă de mere şi ţelină cu trufe negre, supă rece de migdale şi vită Kobe. Cele mai fine băuturi, precum vin „Red Carpet Reserve", „Gold Standard Reserve", Chardonnay de colecţie şi şampanie Piper-Heidsieck vor însoți preparatele demne de un ospăț regal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel