OSCAR 2015: Rochia-vedetă purtată de Lupita Nyong'o a fost furată

Anchetă impresionantă după ce s-a reclamat că una dintre cele mai admirate ținute de la gala premiilor Oscar 2015, care valorează 150.000 de dolari, a fost furată.

Lupita Nyong'o, laureată cu Oscar, în 2014, pentru rolul din "12 ani de sclavie", și prezentator la ceremonia de duminică, a rămas fără rochia pe care a purtat-o la decernarea premiilor Oscar 2015.

Rochia, marca Calvin Klein, ar fi fost furată, potrivit unor declarații contradictorii, marți seară sau în cursul zilei de miercuri, potrivit CNN.

25 de persoane au lucrat timp de 10 săptămâni la rochia purtată de Lupita Nyong'o la gala Oscar 2015, în valoare de 150.000 de dolari, pentru a coase cele 6.000 de perle naturale cu care este brodată.

"Am primit o reclamație pentru furt. S-a dovedit că este vorba despre o rochie albă, marca Calvin Klein, care îi aparținea actriței Lupita Nyong'o și care a fost furată din camera unui hotel din Los Angeles unde se afla aceasta", a declarat polițistul Michael White.

O adevărată armată de polițiști anchetează incidentul. Deoarece nu sunt semne că s-ar fi intrat în camera vedetei prin efracție, se presupune că hoțul ar fi cineva din personalul hotelului. 

Premii Oscar 2015: Rochii pentru vedetele de la Hollywood, create de Lorena Sârbu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel