„Opera Vie”, evenimentul organizat în premieră de Opera Națională București în cadrul Nopții Muzeelor

Peste 3.000 de oameni au vizitat Opera Națională București care și-a deschis pentru prima datăporțile în cadrul Nopții Muzeelor printr-o serie de spectacole itinerante cu Artă Vie, realizate demembrii Studioului Experimental in Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess”.

Bucuria celor care ne-au trecut pragul este egalată doar de cea a tinerilor artiști care și-au pustalentul și dăruirea pentru a realiza un concept unic, în care muzica s-a împletit cu baletul și teatrul.Vizitatorii au avut parte de un regal artistic, de-a lungul unui tur care a inclus foaierul galben șimuzeul operei.

Cele 6 tururi anunțate inițial au fost suplimentate pentru a asigura accesul tuturor celor care aurămas ore bune la coadă după miezul nopții cand s-au deschis porțile. Un număr impresionant de 10soliști, 20 de actori, păpușari-marionetiști și artiști instrumentiști au participat în seria de spectacoleitinerante regizate de Alexandru Nagy la Opera Națională București. Publicul a fost întâmpinatchiar de vocea marelui tenor Ludovic Spiess, patronul spiritual al Studioului, comemorat chiar pe13 mai. Programul a inclus arii și momente celebre din universul magic al Operei și Baletului.

Spectacolul OPERA VIE va intra în repertoriul Operei Naționale București sub o formă extinsă șiva putea fi savurat de către public în perioada următoare dar și de la toamnă.Bilete la spectacolele Operei Naționale București se găsesc pe http://tickets.operanb.ro/ și la Casa de Bilete a Operei.

Vezi și: Arta de a te reinventa. Noaptea Muzeelor la BCU Carol I

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel