Omul lui Trump, la București. Cristoiu: Noi suntem planul B

Ion Cristoiu susține că venirea în România a unui apropiat al președintelui Donlad Trump nu are elegătură cu tema anticorupției. 

Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit marţi, la Guvern, cu  Devin Nunes, preşedintele Comitetului Permanent pentru Informaţii din Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite. Despre temele discuției nu au fost oferite foarte multe informații. Jurnalistul Ion Cristoiu susține că este vorba despre importanța pe care ar putea să o aibă România în contextul problemelor cu privire la relațiile militare dintre Turcia și SUA. 

"El a făcut acest turneu în legătură cu Turcia"

"Devin Nunes nu e doar unul dintre marii oameni de încredere a lui Donald Trump, ci el răspunde în Congresul american de Serviciile Secrete. Am o informație, însă nu e verificată, că Nunes a fost invitat de Liviu Dragnea sau de Helvic (...) Întâlnirea lui nu a avut legătură cu problema anticorupției din România. El a făcut acest turneu în legătură cu Turcia. Există mari probleme între relația militară dintre Turcia și SUA. Noi suntem planul B. Dacă s-ar întâmpla ceva, ar veni la noi", a declarat Ion Cristoiu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel