Olivier Giroud a semnat cu Chelsea. VEZI detaliile transferului

Olivier Giroud, atacantul naţionalei de fotbal a Franţei, s-a transferat de la Arsenal la altă echipă londoneză, Chelsea, a anunţat site-ul clubului de pe Stamford Bridge, miercuri, în ultima zi de mercato.

Giroud, care are 31 de ani, juca din 2012 la Arsenal. El a semnat un contract pe 18 luni cu Chelsea, unde va purta numărul 18. Potrivit L'Equipe, indemnizaţia de transfer este de circa 20 de milioane de lire sterline.

Atacantul are 29 de goluri în 69 selecţii pentru "les Bleus". Giroud a marcat primul gol al EURO 2016, în meciul de deschidere, în victoria cu 2-1 a Franţei împotriva României.

Giroud, concurență pentru Morata



Giroud are drept de joc în toate competiţiile pentru Chelsea, unde va fi coleg cu doi francezi, N'Golo Kante şi Tiemoue Bakayoko. Pentru postul de vârf, va avea concurență puternică, pe Alvaro Morata.

Giroud are patru goluri în actuala ediţie a Premier League, în care a avut 16 apariţii, fiind însă titularizat o singură dată de antrenorul "tunarilor", Arsene Wenger. Giroud risca să joace şi mai puţin la Arsenal după venirea atacantului gabonez Pierre-Emerick Aubameyang, de la echipa germană Borussia Dortmund.

Înainte de a oficializa venirea lui Giroud, Chelsea a anunţat că atacantul belgian Michy Batshuayi a fost împrumutat la Dortmund până la finalul sezonului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel