OG Eastbull lansează ”Narcos”, o piesă trap despre viața de stradă. Ascultă aici!

OG Eastbull
OG Eastbull

După succesul recent cu piese precum Contactul (6 milioane de vizualizări; 2 milioane de streamuri) și Regula 1 Freestyle (3 milioane de vizualizări; 130 de mii de stream-uri), OG Eastbull revine cu ”Narcos”.  

Compusă de artist și produsă de colaboratorul frecvent al acestuia, Mago del Blocco, “Narcos" este acompaniată de un videoclip oficial explicit inspirat din serialul cu același nume. 

Narcos este o piesă lansată sub umbrela Weather Way

Tot anul acesta, OG Eastbull a lansat cu Alex Sosa piesa ”Bogat” - GOLANI cu un vibe trap puternic și numeroase mențiuni la tot ceea ce înseamnă opulență, vicii și excese. 

GOLANI este cea mai controversată trupă din întreg peisajul muzical românesc. A fost înființată de OG Eastbull, câștigător al mai multor discuri de aur și platină în Italia, împreună cu Alex Sosa, cel mai puternic reprezentant al stilului drill din România și geniul muzical Mago del Blocco, în cartierul Due Ponti din periferia Romei. Crescuți în Italia, membrii trupei GOLANI reprezintă o poveste construită pe fundamentele muzicii și ale vieții de stradă din suburbii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel