Oficialii de la RA-APPS îi cer Oanei Niculescu Mizil să părăsească vila în care locuieşte

Termenul în procesul Oanei Niculescu Mizil, care este somată să părăsească vila RAPPS în care locuieşte cu mama sa, pe motiv că nu plătit chiria, a fost amânat. Deputata PSD a cerut instanţei de judecată o păsuire pentru că are nevoie de timp pentru a-şi construi apărarea. Conflictul dintre cele două şi RAPPS a fost înregistrat la Judecătoria Sectorului 1.

Niciuna dintre părţi nu s-a prezentat la termenul de luni. S-a dat o amânare pentru data de 3 octombrie, atunci când urmează să se reia acest proces. Este vorba de un dosar dintre Lidia Niculescu Mizil şi RA-APPS, informează Realitatea.

Mama Oanei Mizil solicită Regiri Autonome a Protocolului de Stat să renunţe la chiria foarte mare cerută pentru a locui în casa RAPPS-ului. Lidia Niculescu suţine că îşi permite să plătească această chirie, mai ales că aceasta a fost majorată de 150 de ori în ultimele luni.

Oficialii de la RA-APPS le cer celor două femei, Oanei Niculescu Mizil şi mamei sale, să părăsească vila în care locuiesc.

Oana Niculescu Mizil susţine că această casă, aflată în zona Dorobanţi, nu valorează mulţi bani, însă pentru ea şi mama sa are o valoare sentimentală, deoarece aici au locuit tatăl şi bunicul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel