Obiectele care atrag sărăcia în casă. Trebuie să scăpați de ele imediat! Lidia Fecioru, atenționare

foto pexels Daria Shevtsova. Obiectele care atrag sărăcia
foto pexels Daria Shevtsova. Obiectele care atrag sărăcia

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele de care trebuie să scăpăm din casă, obiecte care atrag sărăcia. 

Sunt obiecte care atrag sărăcia, cum sunt obiecte care atrag bogăția. Sunt obiecte care vin la pachet cu energii negative și un sentiment de respingere, cum sunt obiecte care dau un sentiment de liniște, calm și echilibru. Lidia Fecioru a vorbit despre acestea la Antena 3, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse”. 

Totul este energie

”Casa este locul care trebuie să ne ofere confort, liniște, siguranță, să ne simțim confortabil spiritual. Există case frumoase, somptuoase și... reci, cum există case sărace, curate, dar...  calde, primitoare. Totul ține de energia care se creează în acea casă.” a spus Lidia Fecioru, la Antena 3. 

Obiectele care aduc ghinion și sărăcie în casă

Obiectele în culorile pământului aduc ghinion. Precum și tablourile care înfățișează scene sau imagini agresive, spune bioenergoterapeutul Lidia Fecioru. Figurinele și statuile din gips aduc, de asemenea, ghinion, conform acesteia. Pereții și podelele de sticlă ar aduce sărăcia casei. Sărăcia este atrasă, culmea, și de cadouri, de acele cadouri care nu ne plac. ”Trebuie să scăpăm de cadourile nedorite” mai spune Lidia Fecioru. ”Nu sunt ale tale, nu se lipesc de tine, energetic” afirmă aceasta, care sfătuiește să fie făcute cadou mai departe. Măturile vechi și uzate mai trebuie înlăturate din casă: ”O mătură uzată aduce sărăcie”. ”Cuțitul nu trebuie lăsat peste noapte pe masă” a continuat aceasta. Bioenergoterapeutul a mai spus că trebuie să scăpăm din casă de încălțămintea veche ori care ne strânge, de pahare și farfurii ciobite, de tot ce avem în casă și nu ne mai folosește sau este mult prea uzat. 

Obiecte care aduc noroc

Pe de altă parte, sunt și obiecte care aduc beneficii și un echilibru spiritual, precum cristalele. ”Echilibrează energiile casei” afirmă Lidia Fecioru. Ficusul este o plantă care elimină energiile negative din casă: ”Aduce armonie, creează o stare de liniște, îndepărtează stresul”. Important este să nu aibă frunza ascuțită, completează Mihai Voropchievici. De asemenea, tablourile cu simboluri precum un bătrân, o pasăre Phoenix, o cascadă, un curcubeu sunt recomandate pentru a atrage norocul și bogăția. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel