O turistă s-a trezit cu o notă de plată de 1.000 de dolari, după ce chelnerul i-a recomandat un preparat, fără să-i spună prețul exact

O turistă s-a trezit cu o notă de plată de 1.000 de dolari, după ce chelnerul i-a recomandat un preparat, fără să-i spună prețul exact / Foto: Pixabay
O turistă s-a trezit cu o notă de plată de 1.000 de dolari, după ce chelnerul i-a recomandat un preparat, fără să-i spună prețul exact / Foto: Pixabay

O turistă a primit o notă de plată de 1.000 de dolari, după ce a mâncat la un restaurant.

O turistă japoneză care a descoperit că nota de plată primită la un restaurant a urcat la 1.000 de dolari a sunat la poliție, spunând că nu a fost informată în mod corespunzător cu privire la costul mesei, scrie Insider.

Junko Shinba, care era în vizită în Singapore, lua masa la restaurantul Seafood Paradise pe 19 august când a aflat că felul de mâncare chili-crab comandat de ea a costat aproximativ 680 de dolari, a informat AsiaOne. Shinba, în vârstă de 50 de ani, a declarat pentru sursa citată că un chelner i-a sugerat preparatul, care este renumit în Singapore și în țara vecină, Malaezia. Dar acest fel de mâncare a fost gătit la Seafood Paradise cu un crab rege de Alaska, care costă aproximativ 20 de dolari per 100 de grame. Chili-crab este de obicei gătit cu crabi de noroi.

Shinba a declarat pentru AsiaOne că chelnerul a evidențiat crabul ca pe un fel de mâncare la prețul de 20 de dolari "fără a explica că plătesc la 100 de grame".

Ce spun reprezentanții spitalului



Paradise Group, care deține Seafood Paradise, a declarat pentru Insider într-o declarație că personalul restaurantului a comunicat de două ori costul felului de mâncare grupului lui Shinba și că a indicat prețurile pe grame în meniu pentru a-i ajuta pe meseni să înțeleagă.

"Pentru a preveni orice comunicare greșită, personalul chiar a adus la masă crabul întreg înainte de pregătire", a adăugat Paradise Group.

Dar Shinba afirmă că chelnerul că nu i s-a spus că „întregul crab va fi gătit doar pentru noi” și a presupus că grupului ei va primi doar o parte din crab. O fotografie cu nota de plată arată că crabul rege de Alaska a costat aproximativ 680 de dolari, ceea ce înseamnă că ar fi cântărit aproximativ 3,5 kilograme.

"Erau trei farfurii pline cu crab și multe alte feluri de mâncare – nu am putut să terminăm totul", a spus ea pentru presa.

Combinat cu costul altor feluri de mâncare, factura totală pentru masa turistei a ajuns la aproximativ 1.000 de dolari. Shinba i-a cerut apoi celor de la Seafood Paradise să sune poliția, iar ofițerii au ajuns ulterior la fața locului.

Femeia a primit o reducere de 78 de dolari

După câteva discuții, Shinba a primit o reducere de aproximativ 78 de dolari, iar prietena ei a plătit masa cu cardul de credit. Paradise Group a declarat că managerul restaurantului a ajutat-o pe Shinba să facă o plângere poliție și a oferit reducerea "din bunăvoință".

Shinba a contactat, de asemenea, Consiliul de Turism din Singapore cu privire la incident, iar cazul ei a fost transmis Asociației Consumatorilor din Singapore, a raportat AsiaOne.

Mâncărurile cu crabi de la Seafood Paradise costă de obicei între 7,90 USD și 8,60 USD per 100 de grame, deși preparatele sale cu crabi de Alaska au un preț de 19,60 USD per 100 de grame. Crabul rege de Alaska este menționat ca find preparat "sezonier" în meniul restaurantului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel