O dezvăluire face și mai intensă confruntarea dintre Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu

O dezvăluire face și mai intensă confruntarea juraților Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

Ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30 vine cu o dezvăluire care face și mai intensă confruntarea juraților Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Gina Pistol le dă vestea cea mare despre recompensa care îi așteaptă la sfârșitul etapei jurizărilor pe nevăzute. Aceasta este, de altfel, una dintre noutățile sezonului 10 Chefi la cuțite: pe lângă luptele pentru amulete, Chefii au parte de întreceri și în camera lor de relaxare: de la scuptatul unui portret în pepene la ghicitori, darts și trasul cu arcul, toate jocurile lor din culise au ca premii jetoane cu chipurile Chefilor.

La finalul preselecțiilor, Chef-ul care va aduna cele mai multe jetoane va câștiga un mega-avantaj care îl va ajuta în etapa battle-urilor. În seara aceasta, jurații află această miză uriașă pusă în joc! Până în acest moment, Sorin Bontea are 7 jetoane, Florin Dumitrescu, tot 7 jetoane, iar Cătălin Scărlătescu deține 12 jetoane. 

Tot în această seară, lupta pentru amuletă îi pune în fața unei provocări de care nu au mai avut parte până acum: sunt nevoiți gătească folosind doar ustensile foarte mici. ”Mi-au dat lăcrimuțele! Eu n-am făcut de mâncare în viața mea pentru un sfert de porție. Zici că am două mâini stângi!”, a reacționat Chef Cătălin Scărlătescu la vederea oalelor de dimensiuni atât de reduse. Proba, care teoretic sună extrem de amuzant, îi provoacă pe Chefi să-și calibreze ingredientele pentru gătitul în miniatură astfel încât preparatele finale să aibă un gust la fel de savuros ca și când ar fi gătit în condiții normale. ”Am stat pe lângă crăticioară cu penseta... Chinul de pe lume!”, a declarat și Chef Sorin Bontea. ”Treaba asta pe care o facem acum n-am făcut-o niciodată. E incredibil de greu – mă doare capul de cât m-am concentrat să gătesc în miniatură”, a comentat și Chef Florin Dumitrescu, comparând răzătoarea folosită cu un breloc și constatând că tocătorul primit este mai mic decât amuleta pentru care se dă întrecerea culinară.

Cum se vor descurca Chefii cu dificila provocare a mini-ustensilelor, ce vor alege să gătească și cine va ieși învingător, dar și care este marele premiu al jocurilor din culise telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite care urmează în această seară la Antena 1, de la 20:30. 

Citește și...

„America Express - Drumul Aurului”, la Antena 1 

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela, sunt concurenții „America Express - Drumul Aurului”.

Regulile sunt deja bine cunoscute: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de euro, marele premiu de la finalul cursei.

Un element în plus al acestui sezon este apariția Jocker-ului, pentru care se va juca în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea lui va aduce avantaje surpriză, care vor conta foarte mult în clasamentul final. Mutarea pe un alt continent vine cu schimbări majore de cultură și obiceiuri, pe care telespectatorii le vor descoperi odată cu cele 9 cupluri de vedete ce pleacă în această aventură. 

Cel de-al cincilea sezon al show-ului va fi prezentat de Irina Fodor care, la fel ca până acum, va fi alături de concurenți pas cu pas, îi va coordona, le va oferi misiuni, dar și mult râvnitele imunități. Poveștile despre locurile spectaculoase în care se va desfășura toată această aventură vor fi aduse în continuare de Oase și Marius Damian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel