Numele finaliștilor ”Chefi la cuțite”. Doar trei concurenți rămân în lupta pentru marele trofeu

După un parcurs încărcat de obstacole grele și provocări, doar trei concurenți rămân în lupta pentru marele trofeu al sezonului aniversar „Chefi la cuțite”.

UPDATE:

Iată cine sunt cei trei concurenți care au mers în etapa finală a competiției:

1. Adrian Stroe

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, este primul finalist al sezonului 10 Chefi la cuțite. Concurentul s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a auzit numele rostit de Gina Pistol.

2. Raluca Todea

Raluca Todea, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, este a doua finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. 

Concurenților nu le-a venit să creadă că Raluca Todea se numără printre finaliștii acestui sezon.

3. Florica Boboi

Florica Boboi, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost desemnată ultima finalistă a sezonului 10 Chefi la cuțite. Aceasta nu s-a așteptat nici măcar o secundă, motiv pentru care vestea Ginei Pistol a luat-o prin surprindere.

----

Emoții mari în ediția Chefi la cuțite de aseară, atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei Chefi! Prima parte a semifinalei sezonului 10 a adus provocări grele, dar și multe lacrimi în platoul show-ului culinar, concurenții primind mesaje de încurajare de la cei dragi. Totodată, semifinaliștii au fost surprinși de vizita persoanelor apropiate în platou – aceștia fiind cei care au jurizat prima probă a semifinalei și care apoi li s-au alăturat concurenților la bancurile de lucru, pentru cea de-a doua probă.

Difuzată în intervalul orar 20:26-23:30, semifinala sezonului aniversar Chefi la cuțite nu a avut rival. Ediția în care telespectatorii au urmărit primele două probe ale semifinalei show-ului culinar a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 8.1 puncte de rating și 25.6% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 6.2 puncte de rating și 19.6 % cota de piață. Și la orașe Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 8.5 puncte de rating și 21.1% cota de piață, urmată de ProTV cu 6 puncte de rating și 15.1% cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7.7 puncte de rating și 19% cota de piață, ProTV ocupând locul al doilea cu 7.5 puncte de rating și 18.6% cota de piață. În minutul de aur de la 22:43, aproape 1.8 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lupta ,,la cuțite” a celor rămași în cursă către marele titlu. 
Cei nouă semifinaliști – Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru, Raluca Todea, Roxana Crudu (Oxy), Dan Manciu, Gabriel Drăgușanu, Florica Boboi, Paco și Gigi Nicolae au trăit emoții intense la primele două probe din semifinală. Pentru primul test au avut de preparat cinci farfurii în care să evoce gustul copilăriei, jurații fiind chiar persoane apropiate lor. Iar pentru cel de-al doilea test, Gina Pistol le-a cerut să creeze o farfurie de lux, gătind împreună cu jurații probei anterioare. Astfel, lui Paco i s-a alăturat soția, Oxy a gătit cu cea mai bună prietenă, Mădălina Cafadaru s-a aflat la bancul de lucru cu fiica ei, Gabriel Drăgușanu a fost secondat de soția sa, lui Gigi Nicolae i s-a alăturat iubita, Raluca Todea a gătit împreună cu soțul, Dan Manciu a primit vizita mamei sale în platou, Florica Boboi a fost ajutată de fratele ei, iar Adrian Stroe a gătit împreună cu mama sa, dar i-au fost alături și copiii. Proba a creat momente cu adevărat impresionante în platoul Chefi la cuțite, întâlnirile cu cei dragi fiind încărcate de emoții. Printre lacrimi, dezvăluiri emoționante și un val de energie pozitivă primit de la apropiați, concurenții s-au simțit și mai motivați în lupta pentru marele trofeu.

Semifinala continuă în această seară, când telespectatorii vor putea urmări jurizarea celei de-a doua probe, făcută de foști concurenți Chefi la cuțite, dar și desfășurarea celui de-al treilea test, care le cere concurenților să gătească un ”signature dish”, acel preparat în care să se regăsească personalitatea și creativitatea lor culinară, jurații fiind chiar cei trei Chefi. ”Ultima probă din semifinală atârnă cel mai greu. E o jurizare în urma căreia îți poți trimite oamenii acasă. E o presiune foarte mare pentru noi”, a declarat Chef Florin Dumitrescu. ”Dumnezeule, urmează să ne dăm și noi ultimele note din acest superb sezon 10!”, a spus cu emoție Chef Cătălin Scărlătescu.

Cel mai așteptat moment, anunțarea finaliștilor

Toate cele trei probe sunt jurizate cu note de la 1 la 5, în urma totalului punctajelor stabilindu-se primele trei locuri ale clasamentului. Sunt locurile ocupate de finaliști. După un parcurs încărcat de obstacole grele și provocări surprinzătoare, doar trei concurenți rămân în lupta pentru marele trofeu al sezonului aniversar Chefi la cuțite și pentru premiul de 30.000 de euro. Iar numele lor le vor fi dezvăluite telespectatorilor în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel