Număr greșit la Loto 6/49: timp de două ore, un român se putea crede milionar

DCNews Team / 04 mai 2015 / 16:07 Salveaza PDF Comentarii

”Al cincilea număr extras este...16”, a anunțat vocea TVR, la extragerea de duminică, 3 mai, a Loteriei Române . Mai multe publicații și agenții de presă care publică, în regim de live text, evenimentul, au postat 16, pe site-urile respective.

La finalul extragerii Loto 6/49, voice-over-ul a recapitulat numerele câștigătoare. Surpriză: în loc de 16, al cincilea număr câștigător era 19.

În presă, o parte a știrilor dădea drept câștigător 16, cum a citit crainicul în timpul extragerii, alta 19, așa cum s-a anunțat la final.

Abia peste două ore, când a fost validată extragerea, Loteria a ”bătut în cuie” cifra 19.

Alexandru Cosma de la Biroul de comunicare al Loteriei Române recunoaște că instituția a fost sunată de mai mulți jucători la 6/49, care au solicitat lămuriri. Nu a considerat necesar să dea un comunicat, măcar a doua zi. ”Este o eroare logică, ne-a spus purtătorul de cuvânt. N-a văzut corect, a confundat pe 6 cu 9, atunci când a citit, dar s-a corectat imediat. Se mai poate întâmpla, în direct. Se corectează imediat. Jucătorii   iau în calcul rezultatele după omologare”.

 

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23