Nou concert în Piaţa Constituţiei. The Cure, în faţa a zeci de mii de bucureşteni

Trupa britanică de rock "The Cure" va concerta pentru prima oară în România, în Piaţa Constituţiei. Concertul are loc astăzi şi face parte din evenimentul "Rock the City". 

Formaţia The Cure va urca pe scena din centrul Bucureştiului în formula Robert Smith - voce şi chitară, Simon Gallup - bas, Jason Cooper - baterie, Roger O'Donnell - clape şi Reeves Gabrels - chitară. Accesul publicului în spaţiul de concert va fi permis începând cu ora 15,00, informează organizatorii.

Alături de trupa britanică vor concerta şi irlandezii de post-rock de la "God is an Astronaut".

Trupe româneşti, în deschidere 




Pe scena din Piaţa Constituţiei vor mai urca, de la ora 15,30 - Coma, de la 16,30 - Days of Confusions, de la 17,45 - God is an Astronaut, iar de la 19,00 - Editors.

Trupa din Marea Britanie va putea fi ascultată începând cu ora 20,45. Show-ul britanicilor este aşteptat să se încheie în jurul orei 23,00, precizează organizatorii.

Organizatorii recomandă participanţilor să se hidrateze corespunzător înainte şi în timpul concertelor şi să poarte îmbrăcăminte adecvată vremii.

La intrarea în locaţie, toţi participanţii vor fi controlaţi de către agenţii de securitate. Accesul cu alimente şi băuturi din afara locaţiei nu este permis.

Accesul în spaţiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Părinţii, rugaţi să îşi lase copiii acasă



Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezenţa la concert a copiilor sub 7 ani. Din acelaşi motiv, prezenţa copiilor sub 3 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 3 şi 16 ani pot participa doar însoţiţi de părinţi, pe baza unui bilet valid cu preţ întreg, iar peste 16 ani pot participa neînsoţiţi. Organizatorii avertizează participanţii că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situaţia în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele aflate în posesia acestora.

În spaţiul concertistic este interzis accesul cu rucsaci sau genţi de dimensiuni mai mari de o coală de hârtie A4, sticle, conserve, scaune pliabile, mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei, artificii, arme, obiecte periculoase, cuţite, beţe, steaguri, spray paralizant, lanţuri sau alte obiecte care reprezintă un pericol public, obiecte cu laser, Ipad-uri, tablete, laptopuri, camere de filmat Go Pro sau similar, selfie sticks, baterii externe, bannere sau postere de dimensiuni mai mari de A3, umbrele (în caz de ploaie, doar pelerinele sunt permise), aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie.

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Evenimentul este organizat de D&D East Entertainment East European Production Marcel Avram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel