Noi curse aeriene de pe aeroportul din Mureș. Vezi unde poți călători

Sursă foto: Pxhere
Sursă foto: Pxhere

Pe aeroportul din Târgu Mureș au fost introduse noi curse spre Munchen și Londra. 

Aeroportul Internaţional "Transilvania" Târgu Mureş a anunţat, vineri, că reia cursele spre München - Memmingen şi Londra - Luton, iar din luna aprilie frecvenţa zborurilor spre Budapesta va creşte de la trei la cinci zboruri săptămânale, scrie Agerpres. 

"Începând din 25 februarie 2022 se reiau cursele operate de compania aeriană Wizzair, către Münich - Memmingen - FMM, deocamdată de două ori pe săptămână. Totodată, din 9 martie 2022 se reiau şi cursele către Londra - Luton - LTN, începând cu o frecvenţă de două ori pe săptămână. De la data de 2 aprilie 2022, frecvenţa zborurilor către Budapesta - BUD va creşte de la 2 la 5 curse pe săptămână (în zilele de marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică).

În continuare vă aşteptăm să zburaţi către frumosul oraş traversat de râul Ruhr - Dortmund - DTM. Vă aşteptăm de asemenea să ne călcaţi pragul în drumul către una din destinaţiile de vacanţă preferate de dumneavoastră. În acest an, pe lângă 'Perla egipteană de pe ţărmul Mării Roşii' - Hurghada şi capitala 'Rivierei turceşti' - Antalya aveţi posibilitatea de a zbura spre capitala insulei Creta din Grecia - Heraklion", a anunţat Aeroportul Internaţional "Transilvania" Târgu Mureş, pe Facebook.

Precizăm că Regia autonomă Aeroportul "Transilvania" Târgu Mureş va primi un ajutor de stat în valoare de 5.984.000 lei, prin Ordonanţa de Urgenţă privind unele măsuri pentru susţinerea activităţii aeroporturilor regionale pentru care consiliile judeţene au calitatea de autoritate publică tutelară, votată în Senat în această săptămână, ca urmare a restricţiilor de zbor impuse de pandemie. 

O femeie din aeroportul Otopeni a înghițit un kilogram de droguri

O femeie care a înghițit un kilogram de droguri cu care voia să intre în România a fost prinsă pe aeroportul Otopeni. Este vorba despre o braziliancă venită din Elveția, transmite Mediafax.

Procurorii DIICOT au dispus, joi, reținerea pentru 24 de ore a unei femei cercetată pentru trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Pe 14 februarie, femeia din Brazilia, care venea cu avionul din Elveția, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor, dar și a analizelor de risc a fost bănuită că a înghițit droguri să le introducă în România.

Femeia a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 - 17 februarie, „a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină”, potrivit DIICOT.

Citește AICI mai multe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel