Nicu Alifantis, spectacol inedit: Ca nisipul artiștii sunt... Stingem lumina și dăm liniștea mai tare

Nicu Alifantis anunță un spectacol de anvergură. 

”`A Treisprezecea Noapte sau muzica muzicilor de teatru` un spectacol coupé de Nicu Alifantis

Va fi o poveste. O poveste, nici lungă nici scurtă, nici veselă nici tristă, ci doar o poveste, despre muzica unor spectacole, despre spațiul sonor al acestora. O întoarcere în timp, la teatrele, actorii, regizorii, scenografii, coregrafii, la oamenii deosebiți pe care i-am întâlnit și pe care nu-i pot uita. 118 spectacole, 54 de teatre, 61 de regizori, nu sunt doar niște cifre, sunt, într-un fel, răsplata osanalelor închinate Euterpei, Terpsihorei şi Thaliei.

O permanentă zbatere între curte și grădină pe scândura netedă, alunecoasă a scenei, aidoma alergatului pe puntea unei nave între pupa și prora în plină furtună.

[citeste si]

Pentru mine este mai mult decât un spectacol, este un legământ artistic, între prieteni nepereche care sfidează timpul şi legile acestuia. Consider că, după 45 de ani minunați petrecuți în această familie deosebită a teatrului românesc, în care am beneficiat pe deplin de iubirea, respectul și încrederea colegilor mei, am astăzi deosebita onoare de a le mulțumi din toată inima. 

În rest sunet, lumini, paiete, sclipici, emoții, trăiri, nisip, apă, vânt... După tot ce-a fost rămâne Artistul, fir de nisip cernut cu grijă și lăsat acolo, pe plaja pustie printre scoici și alge pentru a fi găsit, poate anul viitor, poate altădată, poate niciodată...

Ca nisipul artiștii sunt... Stingem lumina și dăm liniștea mai tare. Ca un ecou, rămâne cântecul de-aproape, peste cea de-a treisprezecea noapte.” anunță Nicu Alifantis într-un eveniment de pe Facebook. 

Spectacolul sau ”legământul artistic” ”A treisprezecea noapte” va avea loc în 27 octombrie 2017, de la ora 20:00 la ora 23:00. Biletele le puteți cumpăra de AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel