Negoiță vrea să se lepede de Dinamo

ionut negoita
ionut negoita

Patronul Dinamo, Ionuț Negoiță,  a anunțat că vrea să renunțe la club, după dezastrul de sâmbătă seara, când Dinamo a fost umilită de Chiajna în Groapă.

Sămbătă seara, suporterii dinamoviști au cerut demisia antrenorului Ioan Andone, iar la final, Ionuț Negoiță a afirmat că renunță la finanțarea clubului.

„Fiind singur la club, am nevoie de ajutoare, sunt dispus și sunt hotărât să cedez acest club. Am făcut eforturi supraomenești, nu merită eforturile pe care le-am făcut. Mie mi-a creat numai probleme acest club, dar am făcut-o pentru că e clubul meu de suflet.

[citeste si]

Să lăsăm glumele, e nevoie de oameni care chiar să facă lucruri, voi ceda unei sau unor persoane care vor face mai mult decât mine, dacă sunt oameni potenți, sunt foarte hotărât. Până voi găsi cumpărător, voi ține clubul la un anumit nivel, mă detașez și am încheiat problema. Voi ceda totate prerogativele, voi asigura un nivel rezonabil și cam atât. De ce m-am săturat? Pe lângă lipsa de respect a unor jucători, mă deranjează foarte tare și arbitrajele, văd delegări foarte dubioase. În ultimele cinci meciuri, s-au luat decizii împotriva noastră. Pe viitor vom aborda diferit problema, că suntem prea eleganți", a declarat Ionuț Negoiță la Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel