Năstase, imagini inedite. Unde petrece Crăciunul

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase își petrece Crăciunul departe de România. Mai exact în Vietnam, unde vremea nu seamănă deloc cu cea din țara noastră.

Fostul premier Adrian Năstase a împărtășit pe blogul personal experiențele din Vietnam și a postat mai multe imagini inedite.

„Dragi prieteni, calatoria noastra in Vietnam a continuat pe insula Phu Quoc. Vremea, desi este – teoretic – iarna aici, este calduroasa si cu averse zilnice de ploaie. Pentru noi e bine pentru ca soarele este foarte puternic. Am facut o scurta calatorie in jurul insulei, cu un vaporas, revopsit de vreo zece ori, si ne-am prefacut ca pescuim vreo doua ore.

Aseara, am sarbatorit Craciunul la hotelul in care suntem cazati. Organizatorii s-au chinuit sa aranjeze totul foarte frumos, pe gazonul din fata hotelului. La ora 18 fix, ora la care eram invitati, a inceput o ploaie musonica ce a durat 5 minute. Organizatorii erau disperati. Totusi, intr-o ora, totul a fost rearanjat. A fost o seara foarte placuta, mai ales ca eram toti impreuna.

VEZI ȘI Mircea Diaconu, demisie PNL: Am plecat umilit, jignit. Eram căzut

Voua, dragi prieteni, va doresc Sarbatori fericite. Sa asteptati cu speranta Noul An si sa lasati in urma supararile", a scris Adrian Năstase pe blog.

CITEȘTE ȘI Întrebarea anului, pusă lui Iohannis. De ce nu modelul suedez?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel