Nadia Comaneci, jurat-șef în show-ul de televiziune "Tumble", de la BBC

Nadia Comaneci
Nadia Comaneci

Nadia Comaneci a debutat, sâmbătă seară, în calitate de jurat-șef al emisiunii "Tumble", de la BBC. Mai multe celebrități din Marea Britanie încearcă să obțină nota 10 în cadrul show-ului de gimnastică și acrobație.

Nadia Comaneci este o legendă în cercurile gimnasticii, dar pentru privitorul obișnuit al show-ului de sâmbăta seara ea poate reprezenta un personaj nou, scrie mirror.co.uk. Publicația din Insulă oferă cititorilor britanici mai multe informații despre legenda gimnasticii care a obținut prima notă de 10 din istorie, inclusiv indicații despre cum se pronunță numele ei.

Zece concurenți au încercat deja să impresioneze juriul, la prima ediție a emisiunii. Potrivit BBC, recenziile au fost mixte, scrie realitatea.net.

Vezi și: Nadia Comăneci, mesaj fantastic pentru Simona Halep, după finala de la Roland Garros

În timp ce unii critici au fost de părere că show-ul nu s-a remarcat prin nimic deosebit, fiind complet lipsit de imaginație, unele păreri mai optimiste au prezis că va căpăta forță și încredere pe parcurs.

Artiști precum cântăreața Sarah Harding, actorii Emma Samms și Peter Duncan sau pugilistul Carl Froch se numără printre concurenți.

Alături de celebra româncă, din juriu mai fac parte câștigătorul emisiunii "Dansez pentru tine" Louis Smith, fostul gimnast englez Craig Heap, și artistul acrobat Sebastien Stella. Show-ul va avea șase ediții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel