MONICA NICULESCU - YULIA PUTINTSEVA, meci fabulos câștigat de româncă

Monica Niculescu sptfm.ro
Monica Niculescu sptfm.ro

MONICA NICULESCU - YULIA PUTINTSEVA. Monica Niculescu, a șasea favorită, s-a calificat, marți, în optimile de finală ale turneului WTA de la Guangzhou (China), după ce a învins-o greu pe kazaha Yulia Putintseva, cu 7-6 (4), 1-6, 6-3.

MONICA NICULESCU - YULIA PUTINTSEVA. Monica Niculescu (27 ani), deținătoarea titlului la Guangzhou, a avut nevoie de trei ore de joc pentru a trece de kazaha de 20 de ani aflată pe locul 78 în lume. În setul decisiv, Monica Niculescu a fost condusă cu 3-1, dar a reușit să revină și să câștige cinci ghemuri la rând.

MONICA NICULESCU - YULIA PUTINTSEVA. Românca este la a treia victorie în tot atâtea meciuri cu Yulia Putintseva, după dubla din 2012, în Franța: 6-3, 6-2 în sferturi la Poitiers și 6-2, 6-3 în finală la Nantes.

MONICA NICULESCU - YULIA PUTINTSEVA. Monica Niculescu (49 WTA) și-a asigurat un cec de 3.400 dolari și 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe suedeza Rebecca Peterson, victorioasă cu 6-3, 3-6, 6-4 în fața chinezoaicei Yafan Wang.

MONICA NICULESCU - YULIA PUTINTSEVA. Monica Niculescu o va întâlni în premieră pe Peterson (20 ani, 147 WTA), jucătoare venită din calificări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel