Urmărește emisiunea live


Monica Niculescu, în turul al doilea al calificărilor la Wimbledon

Monica Niculescu
Monica Niculescu

Monica Niculescu a reuşit să acceadă, marţi, în runda a doua a calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a trecut cu 6-3, 6-3 de norvegianca Ulrikke Eikeri. 

Niculescu (33 ani, 193 WTA) a câştigat după o oră şi 34 de minute în faţa scandinavei de 28 de ani (247 WTA). Diferenţa a fost făcută de serviciu, românca având procentaje mai bune atât cu primul, cât şi cu al doilea.

Niculescu şi-a asigurat un cec de 15.500 de lire sterline şi 20 de puncte WTA. Următoarea sa adversară va fi americanca Asia Muhammad sau elveţianca Stefanie Voegele.

Alte două românce au pierdut în primul tur preliminar. Irina Fetecău (25 ani, 244 WTA) a fost învinsă fără drept de apel de egipteanca Maiar Sherif Ahmed Abdelaziz (25 ani, 117 WTA), cu 6-3, 6-1, în doar 57 de minute.

În alt meci, Gabriela Talabă (25 ani, 205 WTA) a fost întrecută de ucraineanca Lesia Ţurenko (32 ani, 163 WTA) cu 6-4, 6-3, după o oră şi 26 de minute.

Fetecău şi Talabă vor primi fiecare câte 8.500 de lire şi 2 puncte WTA. În calificări vor mai evolua alte patru românce: Irina Bara (împotriva spanioloaicei Cristina Bucsa), Jaqueline Cristian (contra cehoaicei Tereza Smitkova), Gabriela Ruse (contra elveţiencei Simona Waltert), Alexandra Dulgheru (împotriva americancei Danielle Lao), potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel