Moldova a RATAT calificarea în finala Eurovision 2016-VIDEO

Lidia Isac, reprezentata din Republica Moldova, a ratat calificarea în finala Eurovision 2016. 

Reprezentanta Moldovei la Eurovision a evoluat cu numărul trei în concurs. Pe lângă spectacolul de lumini, Lidia Isac a fost însoțită în scenă de un dansator îmbrăcat în costum cosmonaut. Ideea de a aduce un cosmonaut în scenă a venit de la videoclipul piesei, unde apare acelaşi cosmonaut.

"Prieteni, mulțumesc că ați fost parte din viața mea în această perioadă, la acest teleshow. Mersi pentru emoțiile voastre! Doresc societății moldave cât mai multă fericire și lumină în suflet. Pentru mine, personal, Eurovisionul încă nu s-a terminat. Aici, după culise, urmează multe interesante pentru viitorul meu.

PS. Mulțumiri speciale criticilor fondate sau nefondate. Datorită lor înteleg sensurile vieiții, psihologia oamenilor și devin mai zâmbitoare și mai puternică!

PS2: Cândva tehnologiile digitale performante vor fi și în Moldova noastră mică, dar încă frumoasă!", a spus Lidia Isac după ce a ratat calificarea în finala Eurovision.

Din cele 18 țări care s-au luptat miercuri seară pentru un loc în marea finală Eurovision 2016, numai 10 au fost norocoase: Azerbaidjan, Rusia, Olanda, Ungaria, Croația, Austria, Armenia, Cehia, Cipru, Malta.

În a doua semifinală vor participa reprezentanții din Letonia, Polonia, Elveţia, Israel, Belarus, Irlanda, Macedonia, Lituania, Australia, Slovenia, Bulgaria, Danemarca, Ucraina, Norvegia, Georgia, Albania şi Belgia.

Marea Finală va avea loc pe 14 mai. Alături de cele 10 țări calificate astăzi, în finală se vor întâlni cele 10 țări ce se vor califica în semifinala din 12 mai și cele 6 țări ce s-au calificat automat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel