"Modificarea Codului Penal e petcetluită, chiar dacă CCR e de acord"

eugen-nicolicea
eugen-nicolicea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a anunțat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că modificările aduse Codului Penal, adoptate de Camera Deputaţilor, nu mai pot intra în vigoare.

Social-democratul arată că atacarea măsurilor la Curtea Constituţională va împiedica adoptarea acestora, chiar dacă modificările sunt adevărate şi vor fi confirmate de CCR.

"Cu privire la urmările întârzierilor acestea, în afară de câştigul politic pe care l-au avut unii pe seama ţării, soarta acestor legi este clară, e pecetluită. Deci trimiterea la Curtea Constituţională, cu o decizie luată cred în 15 ianuarie, cu o redactare care se apropie de sfârştul lunii ianuarie, evident că pune în imposibilitate Parlamentul să pună în acord aceste modificări cu decizia Curţii Constituţionale până la 1 februarie", a declarat Eugen Nicolicea, potrivit Mediafax.

"Adică, mai precis, toate aceste modificări nu mai pot să intre în vigoare, chiar dacă sunt adevărate, chiar dacă sunt confirmate de Curte, pentru că intră în vigoare noul Cod şi s-a încheiat subiectul", a mai spus deputatul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel