Un bărbat a murit după ce a făcut baie într-o cadă cu hidromasaj, în vacanță. Soția cere o despăgubire de un milion de lire sterline

Fotografie de la Curtis Adams: Pexels
Fotografie de la Curtis Adams: Pexels

Este vorba despre cazul lui Paul Bermingham, un englez, tată a doi copii, care a murit după ce a contractat bacteria Legionella în timp ce făcea baie în cada dintr-o casă de vacanță.

O femeie de 54 de ani, Sandra Bermingham, este gata să ceară Airbnb despăgubiri milionare pentru decesul soțului ei Paul, survenit după ce a contractat o infecție într-o cadă cu hidromasaj din unitatea de cazare pusă la dispoziție de serviciu, scrie today.it.

Trista poveste a început când familia - soțul, soția și doi copii - a plecat în Malta pentru o vacanță de două săptămâni și au ales să se cazeze într-o casă rezervată prin platforma hotelieră Airbnb. Camera era  dotată cu o cadă de hidromasaj. După o baie, bărbatul ar fi contractat bacteria Legionella, prezentă în apă din cauza igienizării necorespunzătoare a sistemului. 

După ce s-a întors la Islington, o localitate din nordul Londrei, starea lui Paul s-a deteriorat, iar în cele din urmă a impus ca acesta să fie transportat de urgență la spital în comă. Bărbatu a murit două săptămâni mai târziu din cauza unei forme severe de pneumonie.

Acum, la șase ani de la tragedie, soția lui vrea să dea în judecată site-ul de rezervări pentru case de vacanță, solicitând despăgubiri de un milion de lire sterline pentru pierderea teribilă.

”Nu cred că acea cadă cu hidromasaj fusese întreținută corespunzător și cred că nu a fost folosită de mult înainte de sosirea noastră – a declarat femeia presei britanice – Într-un astfel de mediu, bacterii precum Legionella pot prolifera cu ușurință. Airbnb nu a investigat acest caz și nu a oferit niciodată niciun fel de sprijin familiei mele.

"Nu am primit nicio compensație și îmi continui lupta pentru dreptate”, a continuat femeia.

După declarațiile femeii, Airbnb și-a exprimat nemulțumirea pentru tragicul eveniment, rămânând la dispoziția familiei și a autorităților pentru lămuriri sau investigații ulterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel