Miss Universe 2015. Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, a câștigat competiția

Cea de-a 63-a ediția a concursului Miss Universe s-a încheiat, duminică, în Miami, Florida, deținătoarea titlului de Miss Columbia adjudecându-și coroana mult râvnită de celelalte 87 de frumuseți provenind din tot atâtea țări care au participat la competiție.

Paulina Vega, în vârstă de 22 de ani, este noua Miss Universe, ea preluând coroana de la Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, care a câștigat ediția anterioară a concursului.

Noua Miss Universe este nepoata tenorului Gaston Vega, studentă la facultatea de științe economice și model, originară din Barranquilla, Columbia.

În ultimii șapte ani, reprezentantele Columbiei au fost desemnate câștigătoare de patru ori, în 2007, 2008, 2013 și 2015.

Concursul Miss Universe a fost înființat în Statele Unite ale Americii, prima ediția având loc în 1952.Tinerele care participă trebuie să aibă vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, celibatare, fără copii și să nu fi pozat niciodată nud. 

Câștigătoarea acestui concurs, deținut de Donald Trump și grupul NBC, are asigurat accesul, timp de un an, la diverse evenimente mondene și numeroase călătorii în lumea întreagă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel