Miss Univers 2013, în costum de baie de 1 milion de dolari - Foto

Nou încoronata Miss Univers, Gabriela Isler, a preluat, duminică, atribuțiile pe care le implică câștigarea titlului și a pozat, la Moscova într-un costum de baie împodobit cu 900 de pietre prețioase a cărei valoare a fost estimată la un milion de dolari (750.000 de euro).

Reprezentanta Venezuelei, Gabriela Isler, în vârstă de 25 de ani, a câștigat sâmbătă titlul de Miss Univers 2013, deținut de Donald Trump și grupul NBC. La prima sa apariție oficială după câștigarea titlului, Gabriela Isler, a pozat într-un "prețios"  costum de baie alb, a cărei valoare este un million de dolari, scrie lifestyle.inquirer.net.

Costumul de baie purtat de noua Miss Univers, aleasă imaginea oficială a unei cunoscute mărci italiene de lenjerie, are un smarald uriaș cusut în partea din față, restul pietrelor prețioase, diamante și rubine, fiind cusute cu fire din aur.

Reporterilor prezenți,  Gabriela Isler le-a mărturisit că toată noaptea a stat de vorbă la telefon cu prietenii și familia. "Sunt o fată simplă. Am venit aici pentru a mă distra, pentru a profita de moment, dar iată ce s-a întâmplat", a mai spus Gabriela Isler, strălucind pur și simplu în costumul alb de baie.

" Este foarte simplu, dar foarte elegant, deci e ca mine ", a spus Miss Univers, care a mărturisit și că se simte "onorată" să devină a șaptea tânără din Venezuela care câștigă titlul Miss Univers.

Organizatorii nu au precizat însă dacă respectivul costum de baie este de vânzare, deși Gabriela Isler a mărturisind în glumă că i-ar plăcea să îl păstreze.

"Mă întreb unde sunt oare acele gărzi de corp, pentru că eu aș fugi bucuroasă cu el (costumul de baie, n.r.)", a spus Miss Univers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel